"Ogilvy & Mather" a realizat campania "Energy Holding"

Carola Ionescu
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 11 noiembrie 2005

"Ogilvy & Mather" este agenţia desemnată de Energy Holding să realizeze începînd cu octombrie 2005 componenta de publicitate şi media din amplul proces de consolidare a imaginii companiei. Campania creată de specialiştii de la Ogilvy a fost structurată pe mesaje diferenţiate pe categorii distincte de public ţintă: liderii de opinie din lumea de afaceri şi mass media, precum şi clienţii actuali şi potenţiali. Principalele canale media prin care a fost comunicată campania au fost televiziunea şi presa, pe baza unei strategii media semnată "MindShare".

Maniera de abordare a venit să întărească încă o dată ideea de inovaţie, cel mai important cuvînt cheie din filosofia Energy Holding. Emil Comşa, Art Director "Ogilvy&Mather", a declarat: "Acest concept de inovaţie este destul de abstract şi greu de explicat în comunicare, mai ales atunci cînd vrei să îţi păstrezi şi ipostaza de companie apropiată de oameni, prietenoasă şi transparentă. Aşa că s-a ales varianta de inovaţie în forma produsului finit - desen contemporan care atrage atenţia şi transmite mesajul de companie inovativă într-un mod mult mai subtil şi credibil".

"Genul de animaţie dorit de creativi pentru spot a fost unul foarte special, iar casa de producţie cu care s-a lucrat la realizarea lui este Abis Studio. Este un proiect de anvergură, unic în România", a precizat Răzvan Giurcăneanu, Audio-Video Producer Ogilvy. Nu numai modul de realizare a spotului este o premieră, ci şi vocea actorului. "Ne-am dorit de la început o voce particulară, nouă, care să se potrivească atît poveştii, cît şi muzicii spotului (Breathe, Telepopmusic). Am avut plăcerea să colaborăm cu un actor cu totul special, Vladimir Găitan, care a înţeles foarte bine atmosfera proiectului şi a adus un plus producţiei", a precizat Laura Ionescu, Copywriter Ogilvy&Mather.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb