OLANDA: Cazurile de COVID au crescut de 10 ori într-o săptămână

J.P.
Internaţional / 10 iulie 2021

Cazurile de COVID au crescut de 10 ori într-o săptămână

Olanda a înregistrat 10.345 de cazuri noi de COVID în decursul ultimelor 24 de ore, ceea ce reprezintă o creştere de 10 ori faţă de situaţia de sâmbăta trecută. Ca urmare a acestei evoluţii alarmante a situaţiei epidemiologice, parlamentul ţării îşi întrerupe vacanţa abia începută şi va fi convocat miercuri într-o sesiune extraordinară, transmite agenţia dpa, preluată de Agerpres.

Ministrul olandez al sănătăţii, Hugo de Jonge, a prezentat sâmbătă situaţia cazurilor raportate în ultimele 24 de ore: 10.345 de noi infectări, în timp ce în ziua precedentă erau puţin sub 7.000, iar sâmbăta trecută numai 1.100 de cazuri de COVID.

În aceste condiţii, există riscul ca alte state să impună restricţii de călătorie pentru persoanele venite din Olanda.

Acuzat de neglijenţă prin decizia de a elimina la 26 iunie aproape toate restricţiile antiepidemice, guvernul condus de premierul Mark Rutte a revenit vineri parţial asupra acestei decizii şi a anunţat închiderea cluburilor şi discotecilor, iar restaurantele vor fi deschise numai până la ora 24:00. Festivalurile şi alte evenimente cu participare numeroasă sunt, de asemenea, din nou interzise.

"Trebuie să încetinim răspândirea rapidă a virusului", a declarat premierul Mark Rutte.

Preocupante sunt în special focarele pornite din discoteci şi creşterea infectărilor cu varianta Delta a coronavirusului, factori care au contribuit la creşterea infectărilor. Numai într-o discotecă din localitatea Enschede cel puţin 200 de persoane s-au infectat într-o singură noapte, iar la primul festival organizat după lockdown-ul din pandemie, pe 2 şi 3 iulie, cel puţin 12 participanţi au intrat deja infectaţi şi nu se ştie câte alte persoane au infectat la rândul lor dintre cele circa 10.000 care au trecut pe acolo zilnic.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Ieri erau 5000, acum 10 000.

    Sa mai vina dobitocii vaccinisti care sa ne spuna cum ASTA ESTE SINGURA SOLUTIE. Niste prosti sinistri. 

    Nu, boilor, nu este singura solutie. Realitatea va demonstreaza ceea ce se stia de anul trecut. VACCINATII TRANSMIT VIRUSUL. Se infecteaza si TRANSMIT virusul mai departe.

    Olanda este vaccinata in proportie de peste 2/3 din populatia adulta. Adica maximum cat se poate astepta din partea autoritatilor. 

    1. Sa mai citim si despre Belgia.

      "On Saturday, Covid-19 contaminations were up more than 80%. As indicated by the Scientific Institute of Public Health (Sciensano), between June 30 and July 5, 697 new Sars-CoV-2 contaminations were detected on average per day, an increase of 82% compared to the previous week.  

      Saturday morning, Emmanuel André warned on Twitter against the growing increase in contamination: “The number of infections is soaring. Each infected person infects nearly two today ”. According to him, the situation we are living today "is the beginning of an exponential growth, which will lead, if it is not controlled in time, to a very real increase in hospitalizations"." 

      Sa recunoastem, nu nevaccinatii produc cresterea asta extraordinara. Ci vaccinatii. Ei sunt majoritari si ei cred ca daca sunt vaccinati isi pot baga nasul si in dejectiile animalelor. Nu se mai protejeaza deloc. Sunt fara garda. De ce? Pentru ca au fost MINTITI. Li s-a spus ca daca sufera si se vaccineaza, vor fi IMUNI. Iata ca nu este asa. Se infecteaza in ritm accelerat, lucru care se stia de la inceput. Scrie in studiile clinice facute asupra vaccinurilor. Cititi studiul Oxford-AZ. In cel facut de Pfizer, americanii au ametit datele astfel incat sa ascunda acest aspect. De aia Pfizer este o companie urata, hulita pe plan mondial. 

      Iar s-a activat debilul cu citatele.

      Chiar dacă o parte din ei transmit mai departe, riscul unei forme grave se diminuează substanțial în cazul celor vaccinați. 

      Si, ce conteaza, mai debilule ca nu ajungi in spital? Bai dobitocule, nu era teoria imunizarii de grup ca voi Vaccinatii sa nu mai transmiteti virusul mai departe pentru ca in jurul vostru sunt persoane nevaccinabile vulnerabile? Adica copii mici, bolnavi, sau adulti bolnavi de cancer, cu sistem imunitar foarte fragil. Voi ticalosilor, daca nu sunteti testati, veti ajunge sa omorati mii de oameni prin infectiile pe care le dati de la un prost vaccinat la altul.

       

      De remarcat, in primul rand, faptul ca imi dai dreptate. Dupa luni de zile in care ai actionat ca un prostac sosoc vaccinist, acum ai admis prima oara ca vaccinatii raspandesc virusul. 

      Pai mai idiotule, cine este cel mai probabil sa il raspandeasca, cei 66% care acum se cred IMUNIZATI si baga nasul in toate mizeriile, se inghesuie si se infecteaza si il transmit mai departe, sau cei care se protejeaza in continuare pentru ca nu s-au vaccinat sau pentru ca pricep ca in continuare este o pandemie? 

      Pai mai idiotule, voi vaccinatii care nu va mai feriti pentru ca va stiti IMUNI, daca o sa tot dati intre voi virusul, cat timp credeti voi prosti dementi ca va dura pana cand se va produce o mutatie care o sa va faca vaccinul egal cu pipiul de porumbel? Sase luni? Un an? Si la cate super-boostere ajungeti sa va bagati in voi? 

       

      Americanii incep sa isi puna intrebari despre testarea vaccinatilor. Treaba asta a fost mereu tinuta sub lacat de catre Pfizer in toate studiile facute de ei. Nu stiu daca oficialii vor accepta pana la urma sa testeze vaccinatii. Vor avea o uriasa surpriza, si tocmai de aceea cred ca lobbyul Pfizer va impiedica aceasta testare. Va readuc aminte tuturor ramura de studiu Astrazeneca: dupa a doua doza egala cu prima ca si cantitate, eficacitatea vaccinului impotriva infectarii asimptomatice a fost 2 (doi) la suta. Atat. 

       

      Although health officials have said evidence shows vaccinated people are unlikely to spread the virus to others, Dr. Peter Hotez, dean of the National School of Tropical Medicine at Baylor College of Medicine, says it may be important to watch to make sure the more transmissible Delta variant does not evade the effects of vaccines. 

      Current guidance fr om the US Centers for Disease Control and Prevention says fully vaccinated people can refrain fr om routine testing.

      "I think now we should revisit this policy with the Delta variant and determine if the current recommendations hold up," Hotez wrote in an email to CNN on Wednesday. 

      Ce trollache sinistru isi da cu parerea savant despre lucruri inventate (vezi opinia 1.3). Nu uita sa-ti ceri azi dreptul la o portie suplimentara de urzici cu rumegus, si-o litra de samagon din ala ordinar, cu care sunteti obisnuiti din 1917 incoace!

      Ce prost sinistru ignora studiile medicale si stiinta (vezi opinia 1.4). Un dobitoc cu un singur neuron functional si gripat pe deasupra din cauza efectelor secundare ale terapiilor genetice la care a fost supus.

    Adica, lalelele sunt si fu....prin vaccinuri criminale si cu banii si libertatile luate! Ce au cautat, aia au gasit!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb