OLT Microbuz cu 20 de pasageri implicat într-un accident

Adina Lateş
Miscellanea / 7 februarie 2016

Actualizare 12:02 O singură persoană mai este internată

Unul dintre cei 12 răniţi în accidentul rutier de sâmbătă seara în care a fost implicat un microbuz a rămas internat, informează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt.

Persoana rămasă sub supraveghere medicală este dintre pasagerii din microbuz, un bărbat de 42 de ani, din comună Mărunţei. El a fost internat la secţia Ortopedie cu fractură la umărul drept.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Claudia Radu, poliţiştii au stabilit că microbuzul a fost acroşat de un automobil, a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat.

Automobilul care a lovit microbuzul era condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Slatina. Acesta s-a angajat în depăşirea microbuzului iar la revenirea pe sensul de mers a acroşat microbuzul în partea din stânga-faţă. Microbuzul a ieşit de pe partea carosabilă şi s-a răsturnat. În microbuz se aflau 20 de persoane.

La faţa locului s-au deplasat patru echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi un echipaj SMURD, care au găsit microbuzul răsturnat şi toţi pasagerii în afara autovehiculului.

După triaj, pentru că s-a constatat că sunt rănite mai mult de zece persoane, a fost solicitată şi autospeciala SMURD pentru transport victime multiple. Ambulanţele au transportat la spital 10 persoane, şase bărbaţi şi patru femei, cu vârste între 19 şi 55 de ani. Acestea nu prezentau răni care să le pună viaţa în pericol. La faţa locului a fost asistată o femeie care a refuzat transportul la spital. La o oră după producerea accidentului, alţi doi pasageri din microbuz, doi bărbaţi din Coteana, s-au prezentat la spital având traumatisme minore.

În această cauză poliţia efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

-----------------

Un microbuz în care se aflau 20 de persoane a fost implicat, sâmbătă seara, într-un accident rutier pe DJ 546, între localităţile Coteana şi Brebeni din judeţul Olt, 10 dintre persoanele din microbuz fiind transportate la spital, conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt.

Persoanele transportate la spital au răni şi traumatisme uşoare, viaţa lor nefiind pusă în pericol, anunţă ISU Olt.

Au intervenit în sprijinul persoanelor rănite echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt şi ale SMURD care au transportat 10 dintre persoanele aflate în microbuz la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.

În microbuz nu se aflau copii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb