OPI lansează o nouă gamă Infinite Shine

F.D.
Companii / 1 aprilie

OPI lansează o nouă gamă Infinite Shine

OPI lansează o nouă formulă Infinite Shine cu o reţetă inovatoare, total îmbunătăţită. Noul Infinite Shine are o durabilitate uimitoare şi ni se dezvăluie în 70 de noi nuanţe, la care se adaugă o bază şi un top-coat, conform unui comunicat de presă al companiei.

Noul Infinite Shine se fixează pe unghii precum gelul şi rezistă până la 11 zile, dar se îndepărtează cu uşurinţă, precum lacul de unghii tradiţional. Sistemul include acum 70 de culori, dintre care 42 de nuanţe noi exclusive pentru Infinite Shine, 24 de culori OPI emblematice şi 4 nuanţe îndrăgite din gama Infinite Shine existentă. Toate au reţetă vegană şi sunt ambalate într-o sticlă nouă, cu capac cromat închis şi design curat.

Gama Infinite Shine actualizată oferă tot ceea ce le place consumatorilor atât la un gel de unghii -rezistenţă, durabilitate şi strălucire imbatabilă - cât şi la un lac de unghii - aplicare uşoară, îndepărtare rapidă şi o selecţie incredibilă de culori şi finisaje - toate într-o singură sticlă. Dispunând de tehnologia exclusivă Pre-cured Gel (gel preîntărit), Infinite Shine se fixează pe unghii şi se păstrează până la 11 zile, oferind mai multă durabilitate decât oricând. Noua formulă nu crapă, nu se zgârie, creează un efect de structură şi strălucire, pentru un finisaj impecabil. Culoarea se desprinde cu o îndepărtare rapidă şi simplă, ca lacul de unghii tradiţional.

Având la dispoziţie cele 70 de nuanţe Infinite Shine, consumatorii au de ales dintr-o gamă largă de nuanţe şi finisaje. Paleta începe cu tonuri de alb crem şi nud, apoi cuprinde un curcubeu intreg, cu roz, roşu, albastru, violet, galben, portocaliu şi verde, la care se adaugă nuanţe neutre şi metalice; gama este completată cu gri, maro şi negru. Cu această colecţie, Infinite Shine oferă o gamă de efecte mai variată ca oricând: luciu, sclipici, metalizat, mat şi diafan.

"În ultimii 40 de ani, OPI a devenit faimos prin formulele sale de înaltă calitate. Echipa noastră de cercetare şi dezvoltare este mereu in avangardă; echipa se află mereu in curs de a cerceta şi crea următoarea generaţie de produse, care vor depăşi orice altceva de pe piaţă", spune Suzi Weiss-Fischmann, cofondatorul OPI şi ambasadorul mărcii. "Au făcut-o din nou cu această ultimă versiune de Infinite Shine. Finisajul impecabil asemănător unui gel are o durabilitate îmbunătăţită şi o strălucire imbatabilă. Este ceea ce avem cu toţii nevoie pentru vieţile noastre ocupate, care au de îmbinat atâtea şi atâtea aspecte."

"Odată cu această lansare, oferim consumatorilor un caleidoscop de culori durabile, o colecţie de nu mai puţin de 70 de culori în total," adaugă Jill Bartoshevich OPI Global Director of Color Equity. "Cele 42 de culori noi, exclusive, oferă o varietate de nuanţe şi finisaje, şi desigur denumirile în jocuri de cuvinte devenite emblematice pentru OPI, cum este Stunstoppable, un bronz metalic; No Chips on My Shoulder, un navy blue mat; şi Good Redputation, un roşu perlat."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb