OPPO România: magazinul online oppostore.ro va genera 8% din business în următorii 3 ani

R.S.
Miscellanea / 30 septembrie

OPPO România: magazinul online oppostore.ro va genera 8% din business în următorii 3 ani

Subsidiara din România a brandului global de dispozitive inteligente OPPO anticipează o creştere semnificativă a contribuţiei magazinului său online, oppostore.ro, la totalul afacerilor companiei. Lansat în octombrie 2023, acest e-shop inovator promite să genereze aproximativ 8% din veniturile OPPO România în următorii trei ani, reflectând astfel interesul tot mai mare al consumatorilor pentru o experienţă de shopping digitală premium. Cu oferte exclusive, garanţie extinsă şi un program de fidelizare atractiv, oppostore.ro redefineşte modul în care clienţii interacţionează cu brandul, oferind beneficii substanţiale la fiecare achiziţie, conform unui comunicat transmis redacţiei.

"Shopping-ul pe oppostore.ro este o experienţă cu adevărat deosebită, creată pentru a oferi clienţilor noştri beneficii semnificative. În afară de garanţia extinsă şi ofertele speciale, fiecare achiziţie se transformă într-o oportunitate reală de economisire pe termen lung. Programul nostru de fidelizare recompensează fiecare achiziţie cu puncte valorice, care pot fi utilizate ulterior pentru reducerea costurilor. De exemplu, clienţii pot acumula 3% din valoarea unui telefon, 5% din valoarea căştilor şi ceasurilor şi 10% din valoarea accesoriilor, la produsele selectate, procentele pot varia", a declarat Shaohua Yang, general manager, OPPO România, potrivit comunicatului.

Potrivit afirmaţiilor sale, în 2024, valoarea medie a coşului de cumpărături a variat între 200 şi 250 euro. În privinţa distribuţiei geografice a comenzilor, Bucureştiul se află în fruntea clasamentului, urmat de Cluj - Napoca, Timişoara, Iaşi, Ploieşti, Braşov şi Constanţa - confirmând interesul puternic al consumatorilor din principalele centre urbane din ţară pentru brandul OPPO.

Preţuri mai mici cu până la 25% şi produse cadou în campania "Back to School"

Campania "Back to School", desfăşurată în perioada 5-30 septembrie, a adus reduceri cuprinse între 7% şi 25%, alături de cadouri la achiziţia unor anumite categorii de produse. Cele mai căutate telefoane în această perioadă au fost Reno12 FS 5G (12GB+512GB) şi Reno12 F 5G (8GB+256GB), care au beneficiat de reduceri precum si de beneficii exclusive oppostore.ro. Clienţii care au ales aceste modele au primit, în plus, cadouri precum încărcătoare, huse de protecţie şi căşti.

Modelele Reno12 şi Reno12 Pro au fost lansate în luna iunie a acestui an, aducând funcţii avansate de inteligenţă artificială, un design modern şi eficienţă energetică ridicată. Aceste telefoane au consolidat reputaţia seriei Reno de a oferi clienţilor combinaţia ideală între performanţă şi stil. Căştile wireless OPPO Enco Air3 au fost un alt produs de succes în campania "Back to School," conform companiei, fiind disponibile cu o reducere de 30%, se menţionează în comunicat.

Pe de altă parte, în campania destinată lichidării stocurilor, reducerile au fost mai substanţiale, fiind cuprinse între 20% şi 80%. Modelul de smartwatch OPPO Watch Free a fost cel mai vândut produs, fiind disponibil la un preţ cu 20% mai mic.

Reno11 F 5G - smartphone-ul vedetă pe oppostore.ro

Cele mai căutate smartphone-uri pe oppostore.ro în primele 9 luni din acest an au fost modelul Reno11 F 5G (8GB+256GB), urmat de OnePlus Nord 4 5G (16GB+512GB), respectiv Reno12 Pro 5G (12GB+512GB).

"Reno11 F 5G s-a remarcat rapid în preferinţele clienţilor, oferind performanţă de top şi un design modern la un preţ accesibil. Vânzările confirmă faptul că este un telefon care se potriveşte perfect nevoilor utilizatorilor de astăzi", a adăugat managerul OPPO România.

În segmentul de căşti TWS, modelul OPPO Enco Air a fost cel mai popular, cu peste 150 de unităţi vândute, urmat de OPPO Enco Air3 PRO cu peste 100 de unităţi şi OnePlus Nord Buds 3 Pro cu 103 unităţi. În categoria de wearables, OPPO Watch Free a înregistrat cele mai mari vânzări, cu peste 190 de unităţi, în timp ce OPPO Band a atras peste 150 de clienţi, confirmând interesul crescut al consumatorilor pentru dispozitive purtabile care completează ecosistemul OPPO, se precizează în comunicat.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9756
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4451
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2677
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9563
Gram de aur (XAU)Gram de aur378.7000

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb