Orange extinde acoperirea 3G+ la 20 de orase

N.I.
Ziarul BURSA #Companii / 31 iulie 2007

Bucuresti, 30 iulie 2007: Orange Romania extinde reteaua de broadband mobil, prin lansarea serviciilor 3G+ in 10 noi orase: Braila, Bacau, Arad, Pitesti, Sibiu, Targu-Mures, Baia-Mare, Buzau, Satu-Mare si Ramnicu Valcea.

Serviciile 3G+, care ofera viteze de descarcare a datelor mobile de pana la 3,6 Mbps, au fost lansate de catre Orange in luna iunie in orasele Brasov, Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea si Ploiesti.

Clientii Orange pot folosi serviciile 3G+ atat pe laptop, in conditii de mobilitate, cat si pe desktop, in locatii fixe, precum sediul companiei sau acasa. Clientii cu abonamente de date mobile in valoare de 20 de euro/luna si contract pe 24 de luni primesc gratuit echipamentele de conectare: carduri de date pentru laptop sau modemuri USB pentru conectare la desktop.

Oferta de abonamente 3G+ pentru companii cuprinde mai multe tipuri de abonamente cu acces la internet, precum Internet Unlimited Office care ofera acces nelimitat la internet la tariful de 20 de euro lunar. Pentru clientii individuali care utilizeaza ocazional accesul mobil la internet, Orange a pregatit abonamentul Internet Day Unlimited care ofera acces nelimitat la internet 3 zile pe luna pentru 5 euro.

"Extinderea acoperirii 3G+ la 20 de orase si oferta comerciala flexibila asigura clientilor Orange cele mai bune conditii de acces internet mobil sau in locatii fixe", a declarat Bogdan Rauta, Mobile Data Proposition Manager la Orange Romania.

the future"s bright, the future"s Orange

despre Orange Romania

Orange este lider de piata in Romania cu 8,271 milioane de clienti la sfarsitul primului trimestru al anului 2007 si este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 161 milioane de utilizatori pe 5 continente.

La sfarsitul lunii martie 2007, Orange Romania a avut venituri de 283,3 milioane de euro, in crestere cu 29,1% fata de aceeasi perioada a anului precedent. Pentru a fi aproape de clienti, Orange a dezvoltat o larga retea de magazine proprii ce cuprinde in prezent 49 de locatii in toata tara.

Orange Romania ofera o gama larga de servicii de comunicatii: voce, date, mesaje scrise, mesaje multimedia, wap, e-mail, GPRS, EDGE, 3G, wireless IP, WiFi, USSD etc. Orange a fost primul operator din Romania care a oferit servicii video pe telefonul mobil, incluzand Live-TV.

Orange Romania se remarca prin cea mai larga acoperire a retelei si performante excelente in serviciile de asistenta oferite clientilor. Orange inseamna dorinta de a crea un viitor mai bun si de a oferi o experienta de comunicare cat mai simpla si mai intuitiva. Orange inseamna mai mult decat tehnologie, telefonie mobila sau retele GSM, este un brand creat pentru a facilita comunicarea intre oameni si a aduce valoare comunitatilor in care opereaza. Grupul France Telecom are o strategie de responsabilitate sociala corporativa bine definita, prin care ne asiguram ca activitatea noastra se desfasoara intr-o maniera responsabila.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb