Orban afirmă că închiderea şcolilor nu este o decizie ce poate fi luată uşor

C.B.
Miscellanea / 9 martie 2020

Ludovic Orban

Ludovic Orban

Premierul interimar Ludovic Orban declară, luni într-o conferinţă de presă, că închiderea şcolilor pentru a preveni răspândirea coronavirusului nu este o măsură care poate fi luată uşor pentru că, pe de o parte, perturbă procesul educaţional, iar pe de altă parte, trebuie văzut ce se va întâmpla cu copiii care rămân acasă, întrucât nu toţi au de cine să fie supravegheaţi.

"Am văzut că toată lumea se pricepe la toate măsurile pe care ar trebuie să le ia Guvernul. Această măsură este în analiză, nu este o măsură care poate fi luată uşor pentru că am să vă spun un lucru, o măsură de închidere a şcolilor perturbă procesul educaţional şi lipseşte copiii, elevii, de posibilitatea de a primi toate informaţiile, cunoştinţele necesare şi de a crea un gol în ceea ce priveşte derularea serviciului educaţional", a afirmat premierul interimar.

"În al doilea rând, este o măsură care într-un fel trebuie pregătită pentru că puneţi-vă întrebarea ce fac copiii care nu se mai duc la şcoală? Rămân acasă. Pot să stea ei sub supraveghere? Există în fiecare familie un bunic sau o bunică sau un membru al familiei, mama sau tata, care nu lucrează? Copiii nu pot fi lăsaţi fără supraveghere pentru că altfel dacă nu îi mai ducem la şcoală şi îi lăsăm acasă fără supraveghere s-ar putea să fie cu un grad de expunere mai mare la riscuri de contaminare decât dacă se duc la şcoală într-un cadru organizat, aflat sub o supraveghere a cadrelor didactice", a explicat Orban.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. better safe then sorry!

    1. safe?

      where? 

      home

    ..., PĂPUȘĂ GONFLABILA CU GURA OBRAZNICA, ... SPUNE LUI ȘEFUL TĂU LA CARE I II STAI ÎN GENUNCHI ȘI TE GUDURI CA O FETITA I(UDA ISCARIOTEANUL) OHANES SA IESE ÎN FATA ROMANILOR CU UN COMUNICAT. SE VEDE CIT IUBEȘTE ROMANII ȘI ROMÂNIA. ÎNAINTE VOI ..., ... LOR O ARDEATI TOATĂ ZIUA CU STATUL DE DREPT ȘI ROMANII DIN DIASPORA. A NU ARE TIMP, IAR ESTE ÎN GENUNCHI ÎN CANCELARIA LUI WEBER S AU ÎN BIROU SUB MASA LA TIMMERMANS. VAD CA ÎN 4 LUNI DE ZILE ATI REUȘIT PERFORMANTA SA BĂGAȚI ROMÂNIA PINA LA GIT ÎN DATORII ȘI CA DE ACUM ÎN COLO 20 DE GENERAȚII NEVINOVATE ARE DE PLĂTIT DE PE URMA VOASTRĂ FĂCUTĂ DE VOI CU REA CREDINȚĂ PENTRU O BUCATA DE CIRNAT ȘI DOUA OUA,CA SA FIȚI PLĂCUȚI ÎN OCHI OCCIDENTALILOR.DE CE SE ASCUNDE DE ROMANII. ȘTIE CIT RĂU NEA FĂCUT HITLERISTUL.

    1. Bre vere romanescule, nu ma pot abtine mah, dupa ce ca ti-a urcat coronavirusul in creier tu chiar scrii artistic. Nu lua nici o pastila ci doar scrie aici cu litere mari ca sigur iti trece....DE TOT !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb