ORBAN: "Cred că ultimul partid care are legitimitate în momentul de faţă să depună moţiune de cenzură este PSD"

J.P.
Politică / 3 august 2020

"Cred că ultimul partid care are legitimitate în momentul de faţă să depună moţiune de cenzură este PSD"

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că "ultimul partid care are legitimitate în momentul de faţă să depună moţiune de cenzură este PSD", iar demersul este "inoportun şi împotriva interesului României". Premierul a precizat că, după depunerea moţiunii, vor exista discuţii cu toate partidele parlamentare şi cu parlamentari pentru a le explica că demiterea Guvernului ar face "un rău României", conform news.ro.

"România, ca şi multe alte ţări din lume, se confruntă cu o criză epidemiologică, cu o pandemie. De asemenea, în România am avut secetă, am avut inundaţii. Mesajul pe care-l transmit este că este nevoie de un guvern învestit cu toate puterile pentru ca să aibă capacitatea să contracareze şi să caute soluţii pentru toate crizele", a declarat, luni, Ludovc Orban, într-o conferinţă de presă.

Orban afirmă că "a veni să depui o moţiune de cenzură în momentul de faţă, împotriva unui Guvern care şi-a făcut datria" este "un gest politicianist care nu are în spate niciun fel de motivaţie solidă, ci este un gest electoral înainte de alegerile locale, pentru a arăta, probabil, militanţilor că PSD face ceva".

"Cred că ultimul partid care are legitimitate în momentul de faţă s depună moţiune de cenzură este PSD. Acest demers îl consider inoportun şi împotriva interesului României", a declarat prim-ministrul.

Acesta a explicat că, după depunerea moţiunii, vor exista discuţii cu toate partidele parlamentare şi cu parlamentari pentru a le explica că demiterea Guvernului ar face "un rău României".

PSD anunţat că va depune moţiune de cenzură "în jurul mijlocului lunii august".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Sica baiatule, vezi ca Plavanul si Ciolacu ti-o coc pe la spate, pt ca Plvanul vrea "Guvernul lui" loial 100%, un Guwerner de "uniune nationala, condus de Iuda si corcitura, Siegfrid Muresan(pupincuristul Berlinului) si sutinut de Noua Securitate, deci si de Ciolacu! Asa ca, Sica, tu vei fi omul de sacrificiu pt masurile impopulare luate, astfel ca vei fi cazat cat curand(de catre DNA) la "Beciul Domnesc", unde va fi racoare si unde vei putea bea si fuma in liniste! Eventual, aici vei putea sa-ti scrii si memoriile!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb