ORBAN, DESPRE RELAŢIA CU USR-PLUS: "E singura formulă politică bună pentru România"

J.P.
Politică / 5 iunie 2021

"E singura formulă politică bună pentru România"

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă, la Timişoara, că relaţia partidului său cu USR PLUS este singura formulă politică bună pentru România, deşi a trecut şi "prin momente grele", fiind o relaţie care suferă permanent îmbunătăţiri, conform Agerpres.

"Practic, eu am condus negocierile din partea PNL prima dată la alegerile locale, în special la Bucureşti, unde am reuşit să găsim o formulă prin care să câştigăm alegerile cu candidatura lui Nicuşor Dan, iar ulterior, după alegerile parlamentare, negocierile pentru formarea acestei coaliţii şi pentru învestirea acestui Guvern. Sigur că este o relaţie care suferă o permanentă îmbunătăţire. Întotdeauna într-o coaliţie se întâmplă aşa. Trebuie căutate forme de înţelegere, trebuie armonizate punctele de vedere care sunt diferite pe anumite teme, trebuie asigurată o coeziune a comunicării şi mai ales coeziunea în funcţionarea coaliţiei. Am avut momente grele prin care am trecut, dar asta este singura formulă politică posibilă de a asigura o guvernare bună pentru România, o guvernare care să asigure dezvoltarea României şi fructificarea oportunităţilor extraordinare pe care le are România în următorii ani", a afirmat Ludovic Orban.

Recent, fostul lider al PNL Timiş Nicolae Robu cerea viitoarei conduceri a Partidului Naţional Liberal, ca primă prioritate, "debarasarea de aliatul toxic USR", întrucât "curentul neomarxist este străin de interesele României", iar "exponenţii lui, ajunşi în diverse funcţii printr-o manipulare fără precedent a oamenilor de bună credinţă, (...) sunt de o incompetenţă şi rea credinţă catastrofale".

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Sa va dea Dumnezeu , bine , pe cat bine faceti Romaniei si romanilor ! vom vedea !

    1. Dupa ce se trezeste Sica,daca nu isi pune doua sute de grame de votca saniuta,intra in sevraj,tremura din toate incheieturile,vede numai bogatie in tara,adusa pe capul romanilor de ei impreuna cu USR,se viseaza presedintele romaniei,si vede pe langa el numai femei in pielea goala desi scula lui este flesca.Dupa ce isi bea oulele,se simte mai revigorat si incepe sa numere banii veniti ieri din furtisaguri din buzunarele romanilor. Apoi,se ferchezuieste putin si pleaca prin tara sa vada cine il sustine la viitoarele alegeri pentru functia suprema in partid. Pana la destinatie,termina sticla de vodca si ajuns la destinatie incepe sa spuna lucruri traznite.Asa se intampla cu toti ALCOLISTII fruntasi.!

    Sica taticule, asta e o minciuna dintr-aia, de betivan inrait, in care nici tu nu crezi in ea! Pai, nici la nivel uman, personal, nu va intelegeti cu useristii, mai ales cand vine vorba de distractii! De exemplu, tie si baronilor penelisti, va plac chefurile babane in localuri de lux din Dorobanti sau Herestrau, stropite cu bauturi scumpe si cu fetitze minore, in timp ce useristii prefera party-uri bine afumate cu prafuri si ierburi halucinogene, in cluburi extravagante, sau servitul cafelei in Centrul Vechi!

    1. Descrii exact chefurile psdiste. Exact.

      Si aia chefuiesc tot la fel ca baronii PNL, doar sunt din acelasi aluat de hoti de bani publici!

      Mai schimba placa cu pesede,numai scarba si gresta provocati

    Ai condus tu negocierile? Ce negocieri? Ce faci tu nu este negociere, sunt compromisuri slinoase cum numai tu stii sa faci. In general, nu ma refer la USR. Tu esti specialist in blaturi cu PSD. Oricum, tu nu stii ce este mai bine pentru Romania, nu esti atat de capabil si nici nu te intereseaza decat propria bunastare si functiile. Pentru functia pe care o ocupi acum ai vandut tot ce se putea. Esti lipsit de onoare si ai promovat numai oameni care iti seamana.

    Si nu te mai vopsi ca arati penibil. Batran si cu parul complet negru. Oribil.

    Baii Sica, buna pentru cine? Ca romanii traiesc din ce in ce mai rau. Guvernati parca impotriva poporului roman. Toate masurile si actiunile voastre apasa asupra noastra, a amarastenilor. Inglodati tara tot mai mult in datorii si nu se vede nimic in urma voastra. Ar trebuii constituit un tribunal al poporului si cand o sa va luati talpasita sa va judecam noi. Oricum, pentru "bunatatea" formulei voastre sa nu va asteptati la un loc in rai.

    Ati aranjat ca un ajutor de care trebuia sa benefiicieze tot poporul roman sa fie impartit pe "consultalta si alte aiurelui, ca sa puteti voi sa va umpleti buzunarele. O actiune europeana care se dorea sa fie benefica tuturor cetetenilor ati indreptat-o impotriva poporului roman. 

    Ati blocat majorarea punctului de pensie si vreti marirea varstei de pensionare. Ati luat banii de la gura copiilor romani, ca sa aveti ce pradui. Vorbiti, de cand ati acaparat puterea, doar de rele. Reduceri taieri, blocaje, saracie, foamete, ce mai , numai rele. 

    Sub obladuirea Plavanului, se continua jaful in padurile tarii si nu faceti nimic. De la Arad la Sebes trec in fiecare zi trei garnituri cu busteni de brad, taiati desigur din padurile Moldovei si tu zici ca este o coalitie de guvernare buna.  

    Si cate si mai cate bunatati ale coalitiei voastre mai sunt.

    Asa ca mai Sica, coalitia voastra este buna. Poate. Dar pentru cine si pentru ce ? Ca pentru noi si pentru TARA -i un dezastru.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb