ORBAN: "Eu am fost prudent în a stabili obiective numerice de vaccinare; depinde în mare măsură de dorinţa omului de a se vaccina"

J.P.
Politică / 8 iunie 2021

"Eu am fost prudent în a stabili obiective numerice de vaccinare; depinde în mare măsură de dorinţa omului de a se vaccina"

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat, luni, în legătură cu ţinta propusă de Guvern de 10 milioane de persoane vaccinate până în toamnă, că el a fost "extrem de prudent" în a stabili obiective numerice, pentru că în mare măsură acest lucru depinde de dorinţa omului de a se vaccina, conform Agerpres.

Orban a menţionat că se discută constant în coaliţie despre campania de vaccinare, adăugând că obiectivul este de a aduce lucrurile la o viaţă normală într-un timp cât mai scurt posibil.

"Campania trebuie să continue, trebuie să fie implicate din ce în ce mai multe instituţii, mai mulţi profesionişti care să convingă lumea, trebuie coborâtă campania de vaccinare mai aproape de cetăţean. Cea mai mare problemă este în mediul rural, unde, clar, trebuie să organizăm zile de vaccinare, să organizăm centre de vaccinare în localitate", a afirmat el.

Întrebat dacă până în toamnă se atinge ţinta pusă de Guvern de 10 milioane de persoane vaccinate, Orban a spus: "Eu am fost extrem de prudent în a stabili obiective numerice, pentru că în mare măsură depinde de dorinţa omului de a se vaccina. Dacă cineva nu doreşte să se vaccineze este foarte complicat să-l convingi să se vaccineze".

"Procentul trebuie să crească constant. Numărul celor care se vaccinează trebuie să crească constant. La ora actuală avem cantităţi suficiente de vaccin, din toate tipurile de vaccin utilizate, am crescut nivelul de implicare a tuturor actorilor instituţionali, facem campanie pentru a-i convinge pe români să se vaccineze şi încercăm să creştem procentul. Cu cât procentul din populaţia care este vaccinată este mai mare, cu atât şansa de a avea un nou val care să ducă la un număr foarte mare de cazuri scade", a susţinut Orban.

El a mai menţionat că trebuie continuate pregătirile pentru orice situaţie privind un nou val al pandemiei.

"Noi am fost într-o acţiune constantă de pregătire pentru astfel de situaţii. (...) Au fost făcute progrese foarte mari. A crescut numărul de paturi, numărul de ventilatoare, s-au refăcut instalaţii în foarte multe spitale. Au fost făcute achiziţii, a crescut capacitatea efectivă de tratare a pacienţilor infectaţi cu COVID care au nevoie de internare la ATI. Trebuie să continuăm acest proces pentru a fi pregătiţi pentru orice situaţie", a subliniat Ludovic Orban.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Ordinul primit de slugoii autohtoni de la UE si Big Pharma a fost sa cumpere de 4 ori mai multe vaccinuri ucigase decat populatia Romaniei(pe bani grei, din Bugetul tarii) , pt urmatoarele 4 injectari dupa cele 2(a 7-a injectare va fi cu cipul fiarei, dupa cum o spun sfintii vazatori cu duhul), iar acum se gasesc in situatia penibila si penala totodata, de a ramane cu stocuri impresionante de "otrava lichida", pe care vor trebui sa le dea gratis altor amarati de pe Terra(ca sa se mai reduca si dintr-astia), prin mecanismul criminal global, numit COVAX!

    1. Au posibilitatea de a le vinde(la acelasi pret).

      Orban,este "medicul" care vaccineaza cunoscutii cu alte seruri pline insa de grade,atunci cand da el cate un partii pe la institutiile pe care le conduce. Cand este beat,nu mai tii minte pe cati i-ai vaccinat. !

      Orban,este "medicul" care vaccineaza cunoscutii cu alte seruri pline insa de grade,atunci cand da el cate un partii pe la institutiile pe care le conduce. Cand este beat,nu mai tii minte pe cati i-ai vaccinat. !

      De acord cu tine, daca gasesc alti fraieri! Pe de alta parte, slugoii damboviteni(ca de altfel si alti slugoi din statele-Colonii) trebuie sa doneze o parte destul de consistenta din vaccinurile nefolosite, catre tari din Lumea a treia(desi, noi suntem in a patra), conform mecanismului Ocultei, numit COVAX!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb