OTP Bank România se axează pe Private Banking

ANA SĂBIESCU
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 14 mai 2009

OTP Bank România Private Banking se va axa, în următoarea perioadă, pe produsele de investiţii ce aduc rentabilităţi foarte bune clienţilor şi al căror risc nu va fi suportat în totalitate de aceştia. Astfel, în următoarea perioadă, banca intenţionează să lanseze un nou produs, similar fondului de investiţii OTP Garantis, al cărui capital este garantat în proporţie de 100%, dar îmbunătăţit. Reprezentanţii băncii au menţionat că noul produs va fi o premieră pe piaţa din ţara noastră.

Produsele de investiţii oferite de OTP sunt disponibile pentru clienţii care investesc cel puţin 50.000 de euro sau care rulează cel puţin 5.000 de euro pe lună prin intermediul băncii.

Tot în acest an, OTP Bank Româ-nia intenţionează să restructureze încă 1.000 de credite până la sfârşitul anului, după ce, în primele patru luni din 2009 a restructurat încă 200, a explicat domnul Laszlo Diosi, potrivit agenţiei NewsIn. OTP a primit, recent, o nouă linie de finanţare, 40 milioane de fraci elveţieni (26,4 milioane de euro) de la banca-mamă, cu scadenţa la cinci ani, astfel încât instituţia bancară nu se confruntă cu probleme de lichiditate.

OTP Bank România, parte a grupului OTP din Ungaria, doreşte să îşi majoreze, în acest an, portofoliul de credite cu 10% şi cel de depozite cu aproximativ 25%, precum şi numărul de clienţi. În prezent, atât grupul, cât şi subsidiara OTP din ţara noastră se află în discuţii cu Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare în vederea contractării unei linii de finanţare ce va fi folosită pentru creditarea întreprinderilor mici şi mijlocii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb