OTP Bank şi o casă de brokeraj din Bulgaria vor să tranzacţioneze în mod direct la BVB

C.P.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 16 iulie 2009

OTP Bank România şi casa de brokeraj Balcan Advisory Company Securities din Bulgaria au început procedurile pentru a deveni participanţi la sis­temul de tranzacţionare administrat de Bursa de Valori Bucureşti (BVB), a anunţat ieri BVB.

"Interesul manifestat de cele două instituţii vine ca urmare a adoptării de către Bursa de Valori Bucureşti a programului de a atrage noi participanţi la piaţă, program susţinut prin noua listă de tarife şi comisioane, valabilă începând cu 2 martie", potrivit comunicatului BVB.

Potrivit listei de tarife modificată de Bursă, companiile care obţin calitatea de participant la piaţă până la data de 31 august 2009 nu plătesc taxa de admitere ca participant la sistemul de tranzacţionare al BVB, în valoare de 200.000 lei.

OTP Bank România este parte a OTP Group, unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Europa Centrală şi de Est, cu operaţiuni în 9 ţări şi 13 milioane de clienţi, oferind servicii din domeniile financiar, bancar, asigurări, leasing, pensii.

Casa de brokeraj Balcan Advisory Company Securities (BAC IP EAD) este autorizată în Bulgaria şi va participa la sistemul de tranzacţionare al BVB prin conectarea "la distanţă". Balcan Advisory Company oferă o paletă largă de servicii financiare, şi anume: servicii pe piaţa de capital, servicii de consultanţă financiară, finanţare proiecte, implicare în derularea operaţiunilor legate de privatizare, fuziuni şi achiziţii.

"Deţinem un portofoliu semnificativ de clienţi internaţionali care ne-au asigurat verbal că ne vor urma în România dacă vom deveni participanţi ai BVB. Mai mult decât atât, experienţa acumulată în ţările balcanice ne poate oferi un avantaj în sporirea fluxului de portofolii în ţările respective", a declarat Petar Krastev, directorul executiv al societăţii de brokeraj.

În prezent, la Bursa de Valori Bucureşti, tranzacţiile se derulează prin intermediul a 72 de companii - instituţii bancare şi case de brokeraj.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb