Overdraft 100% online prin aplicaţia BT Pay

G.B
Bănci-Asigurări / 1 februarie 2022

Overdraft 100% online prin aplicaţia BT Pay

Persoanele care fac banking prin BT Pay au la dispoziţie o nouă funcţionalitate, overdraft 100% online. Aceasta înseamnă posibilitatea aplicării prin BT Pay şi de a primi în contul curent, în aproximativ 10 minute, o linie credit de până 25.000 de lei. Noua opţiune este disponibilă gradual în BT Pay, începând de azi, conform junui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, overdraft-ul înseamnă bani pe care clienţii îi pot avea pe oricare dintre cardurile de debit BT destinate persoanelor fizice - Visa Classic, Mastercard Mondo sau Mastercard Gold Debit - şi care pot fi obţinuţi fără drumuri la bancă. Aceştia sunt disponibili după semnarea electronică a documentelor şi pot fi accesaţi imediat, direct prin telefon sau prin cardul fizic, pentru cumpărături sau transferuri.

Oferta de lansare pentru persoanele care aplică prin BT Pay este dobânda fixă de 8%/an, care se calculează în funcţie de suma folosită din credit. Fiecare alimentare a contului curent înseamnă rambursare parţială a creditului, iar comisionul de analiză şi administrare este zero.

Pentru a obţine un overdraft sunt necesari doar câţiva paşi: validarea cărţii de identitate şi a datelor de contact, completarea informaţiilor specifice acordării liniei de credit, semnarea acordului de consultare a veniturilor la ANAF şi semnarea electronică a contractului pentru linia de credit.

În BT Pay, clienţii au la îndemână toate informaţiile despre overdraft şi despre cardurile prin care îl pot accesa: sold, suma cheltuită şi cea disponibilă din credit, dobânda, datele cardului, tranzacţiile realizate, oferte, iar pentru plăţile online pot confirma tranzacţia direct de pe telefon.

Overdraft-ul este destinat clienţilor cetăţeni români cu venituri salariale raportate la ANAF şi care lucrează de cel puţin trei luni la acelaşi angajator. Pentru varianta online, banca ia în considerare categoria de venituri prin care poate oferi produsul cel mai rapid unui număr semnificativ de clienţi, şi anume salariul. În unităţile Băncii Transilvania pot aplica pentru overdraft persoane cu venituri variate - salarii, dividende, chirii, pensii etc.

Noua funcţionalitate vine după ce anul trecut Banca Transilvania a lansat cardul Star Forte 100% online şi completează planul BT de a lansa constant soluţii de banking la distanţă care permit aplicarea şi accesarea din BT Pay a tuturor produselor de bază, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb