Paralela 45 anunţă deschiderea târgului de turism "Experienţe de neuitat"

Comunicate de presă / 14 februarie

Paralela 45 anunţă deschiderea târgului de turism "Experienţe de neuitat"

Cea mai ieftină vacanţă de vară în Antalya costă de la 299 de euro/persoană, în Grecia, de la 357 de euro/persoană, în Tunisia, de la 441 de euro/persoană, în perioada târgului de turism online şi offline "Experienţe de neuitat", organizat de Paralela45 între 14 şi 19 februarie. Ofertele pentru vara 2024 în 27 de zone de vacanţă din Turcia, Grecia, Tunisia, Spania, Portugalia, Italia, Cipru, Egipt sunt disponibile pe zboruri charter organizate din aproape toate oraşele cu aeroport ale României. 70 de zboruri charter sunt organizate în acest an, din iunie până la finalul lunii octombrie, un număr în creştere faţă de 2023, datorită cererii mari a românilor, la care se adaugă zborurile directe, în primăvară, spre destinaţii exotice precum Mauritius, Thailanda, Maldive, Emiratele Arabe Unite.

Noutăţile anului 2024 sunt zborurile charter spre Tunisia, organizate din şase oraşe, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Cluj-Napoca, Craiova, Timişoara, spre Grad Canaria, din Bucureşti, spre Faro/Algarve, Portugalia, spre Alanya, din Bucureşti şi Cluj-Napoca, pentru scurtarea duratei de transfer în cazul rezervărilor pentru Alanya şi Side, la care se adaugă 13 zboruri charter spre Antalya, din Bucureşti, Cluj-Napoca Iaşi, Timişoara, Constanţa, Braşov, Baia Mare, Oradea, Târgu Mureş, Sibiu, Bacău, Satu Mare, Suceava.

"Turiştii noştri ne găsesc la un click distanţă în online, şi fizic, în agenţiile proprii din întreaga ţară, pentru că nu suntem prezenţi la târgul de turism organizat la Romexpo. Începând cu Valentine's Day au la dispoziţie, timp şase zile, cele mai avantajoase oferte pentru vacanţa din vara 2024, de la cele pentru Antalya, cu cele mai multe zboruri charter, la cele pentru destinaţiile noi pe care le propunem în acest an, Tunisia, Grand Canaria, Algarve. Au la dispoziţie nu numai reducerile de târg, ci şi avantajul plăţii în rate, până la 12 rate, prin intermediul parteneriatelor pe care le avem cu mai multe bănci comerciale", declară Ioana Burcea, director de marketing Paralela45.

Vara în Grecia, nu mai puţin de 24 de zboruri charter organizate din 11 oraşe spre şapte insule, costă de la 357 de euro/persoană în perioada târgului de turism. Rhodos este insula din Grecia cu cea mai bună ofertă în perioada târgului de turism online şi offline, de la 357 de euro/persoană pentru vacanţa de şapte nopţi cu zbor charter, cazare la hotelul ales, în regimul de masă dorit şi cu toate taxele incluse.

Paralela45 propune turiştilor pentru vara 2024 vacanţe în Tunisia, cea mai nordică ţară a Africii, cu o varietate de atracţii şi experienţe, la preţuri ale pachetelor de la 441 de euro/persoană/şapte nopţi. Pentru Grand Canaria, din arhipelagul Insulelor Canare, organizează zboruri charter din 5 iunie în 26 septembrie, cu preţuri de la 708 euro/persoană pentru vacanţe de şapte nopţi la hoteluri de patru stele, cu mic dejun, toate taxele incluse.

Algarve/Faro, regiunea cea mai sudică a Portugliei, e legată de România în vara 2014 prin zboruri directe din Bucureşti, între 18 iunie şi 27 septembrie, cu preţuri ale vacanţelor începând de la 699 de euro, în perioada târgului de turism online şi offline organizat de Paralela45.

În oferta Paralela45 pentru vara 2024, turiştii au la dispoziţie şi vacanţe în Cipru, Italia, Egipt, Spania, dar şi în Albania, cu zbor spre Tirana şi preţuri de la 446 de euro/persoană, pentru vacanţa de şapte nopţi.

Circuitele în Asia, Africa, America de Nord şi Centrală, America de Sud, Europa, cu plecare de la Bucureşti, Cluj-Napoca sau Iaşi, au preţuri speciale cu ocazia târgului de turism online şi offline organizat de Paralela45.

Un circuit în Algeria, Africa de Sud, Egipt, Kenya, Maroc, Mauritius sau Tunisia costă de la 955 de euro/persoană, unul în Canada, Mexic sau Statele Unite costă de la 1.890 de euro/persoană, în Argentina, Brazilia, Cuba sau Peru costă de la 2.550 de euro/persoană. Cele în Asia, organizate de la Bucureşti, Cluj-Napoca sau Iaşi, costă de la 1.185 de euro/persoană.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb