Paravion recrutează un "entuziast de călătorii"

Elena Deacu
Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 20 aprilie 2015

Agenţia de turism Paravion.ro lansează competiţia "Fii Paravion Superstar", prin care îşi propune să recruteze un entuziast de călătorii, care va munci călătorind şi bifând într-o singură vară cele mai populare destinaţii, de la insulele greceşti Zakynthos şi Santorini, până la destinaţii exotice precum Dubai.

Concursul "Fii Paravion Superstar" este unul naţional, deschis tuturor celor care au peste 18 ani. Pentru a se înscrie în competiţie, participanţii trebuie să conceapă un filmuleţ original de maxim 60 de secunde, filmat ori realizat dintr-un colaj de fotografii, şi să-l încarce pe site-ul concursului, până la data limită de 15 mai 2015. Clipul trebuie să surprindă un loc preferat şi să cuprindă în scris sau audio o scurtă descriere a locului ales.

Câştigătorul va vizita cel puţin nouă din cele mai populare destinaţii de vară disponibile pe Paravion.ro, absolut toate cheltuielile fiind asigurate de către agenţia de turism.

"Căutăm călătorul entuziast, care va munci călătorind şi vizitând într-o singură vară cele mai frumoase destinaţii de vacanţă, de la insulele greceşti Zakynthos şi Santorini, la destinaţii exotice precum Dubai. Aici va experimenta totul înaintea turiştilor, va vizita hoteluri de lux, va merge în excursii, va încerca bucătăria locală, va interacţiona cu localnicii şi va admira obiectivele turistice şi priveliştile de vis. Iar la finalul zilei, va împărtăşi totul online cu cei de-acasă prin fotografii, filmuleţe şi poveşti", explică Remus Vişan, Managing Director Paravion.ro.

Materialele candidaţilor înscrise în concurs vor fi evaluate de un juriu format din Remus Vişan (Fondator&Managing Director Paravion.ro), Elena Cîrîc (Social Media Manager Webstyler & Blogger ElenaCiric.ro) şi Letiţia Roşculeţ (Regizor&Managing Director Kunst Film). În urma selecţiei juriului, pe 18 mai vor fi anunţati 5 finalişti. Aceştia vor fi contactaţi pentru a stabili un interviu în perioada 19 - 21 mai. Câştigătorul va fi anunţat după încheierea perioadei de interviuri, pe data 22 mai.

Superstarul Paravion îşi va începe activitate pe 26 mai, urmând să călătorească şi să transmită zilnic informaţii de la faţa locului, până în luna octombrie 2015. Itinerariul acestuia va fi vizibil cu precădere pe site-ul Paravion.ro, în secţiunea de Top Destinaţii şi pe blog-ul Paravion, dar şi pe canalele de Social Media ale companiei.

Paravion.ro este una dintre cele mai importante agenţii de turism online din România, care operează pe mai multe pieţe din Europa de Est şi în Turcia, oferind servicii precum rezervări de bilete de avion, vacanţe, închirieri auto şi hotel.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb