Parlamentarii i-au dat aviz favorabil lui Mihai-Răzvan Ungureanu

F.A.
Ziarul BURSA #Politică / 5 decembrie 2007

Parlamentarii i-au dat aviz favorabil lui Mihai-Răzvan Ungureanu

Mihai-Răzvan Ungureanu a fost validat, ieri, cu unanimitate de voturi, de parlamentarii din comisiile de apărare şi de control al activităţii SIE pentru a prelua mandatul de director al Serviciului de Informaţii Externe. La finalul audierii, Ungureanu a declarat că votul unanim dat de parlamentarii din comisii constituie pentru el "o obligaţie". "Sper ca activitatea Serviciului de Informaţii Externe, în cazul în care voi fi votat de plenul Parlamentului, să se bucure de aceeaşi apreciere ca întotdeauna", a arătat Mihai-Răzvan Ungureanu, manifestându-şi speranţa că România va avea, în contextul internaţional actual extrem de complicat, "tot ceea ce îi trebuie pentru a-şi păstra fiinţa, pentru a fi bine apărată". De asemenea, Ungureanu a precizat că nu se aşteaptă la vremuri uşoare la conducerea SIE.

"Munca serioasă presupune privaţiune, presupune şi insomnie şi transpiraţie şi încruntări. Eu cred că am dovedit de-a lungul timpului ce înseam­nă acest lucru şi mai cred că România are nevoie, în primul rând, de muncă serioasă", a afirmat Mihai-Răzvan Ungureanu. Întrebat dacă mai este membru al PNL, el a precizat că activitatea politică a unui şef de serviciu de informaţii este "arondată exclusiv îndeplinirii interesului naţional". În context, Ungureanu a evitat să se pronunţe asupra unui eventual sprijin pe care PNL - partidul din care face parte - i l-ar acorda pentru numirea în funcţia de director al SIE.

Cât priveşte preferinţa sa pentru funcţia de director al SIE în detrimentul celei de parlamentar european, Mihai-Răzvan Ungureanu a menţionat că "nu a existat o preferinţă, ci doar datorii" pe care fiecare înţelege să şi le asume aşa cum ştie.

Preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SIE, deputatul democrat Cezar Preda, a afirmat, la finalul audierii, că raportul comisiilor va fi transmis Birourilor Permanente ale celor două Camere ale Parlamentului. La audieri au participat reprezentanţi din toate grupările politice din Parlament.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb