Parteneriat între bursele din Singapore şi Tel Aviv, pentru oportunităţi de finanţare a companiilor

A.V.
Ziarul BURSA #Internaţional / 15 mai 2018

Parteneriat între bursele din Singapore şi Tel Aviv, pentru oportunităţi de finanţare a companiilor

Bursa de Valori din Singapore (SGX) şi cea din Tel Aviv (TASE) anunţă un parteneriat axat pe creşterea oportunităţilor privind obţinerea de capital pentru companii, în special în sectorul tehnologiei, informează Channel NewsAsia.

Într-un comunicat de presă comun, bursele au anunţat, ieri, că vor colabora pentru a sprijini companiile din domeniul tehnologiei şi cel al sănătăţii care încearcă să obţină bani prin pieţele de capital, pentru finanţarea planurilor de creştere în Asia şi la nivel mondial.

Partenerii spun că se vor angaja proactiv cu societăţile tehnologice care încearcă să pătrundă pe pieţele asiatice prin listare pe ambele burse.

Conform înţelegerii, companiile vor beneficia de asistenţă în etapa de pre-listare, de facilitarea procesului de listare şi furnizarea de suport postlistare.

"Parteneriatul aduce la un loc punctele forte ale SGX şi TASE pentru a crea o valoare mai mare pentru emitenţi şi investitori şi, în acelaşi timp, extinde acoperirea geografică şi conectivitatea fiecărei burse", potrivit comunicatului.

Pe lângă listări, SGX şi TASE vor explora domenii de colaborare care includ dezvoltarea potenţialului unui ecosistem privat de piaţă în Israel şi consolidarea conectivităţii post-tranzacţionare şi a serviciilor între cele două pieţe.

Directorul executiv al SGX, Loh Boon Chye, a declarat că TASE are acces la una dintre cele mai mari "populaţii" de start-up-uri tehnologice din lume şi la un centru de cercetare-dezvoltare care se extinde rapid în sectorul tehnologic şi cel biotehnologic.

"Parteneriatul nostru cu TASE completează eforturile SGX de a ne consolida sectorul tehnologic, precum şi ambiţiile pieţei din Singapore de a fi un centru tehnologic global şi de cercetare-dezvoltare", a adăugat Loh Boon Chye.

La rândul său, directorul executiv al TASE, Ittai Ben-Zeev, a declarat că parteneriatul creează "o propunere de valoare unică" pentru companiile tehnologice israeliene.

În opinia sa, companiile israeliene vor putea, pentru prima oară, să obţină simultan fonduri de pe ambele pieţe, iar listarea duală va ajuta emitenţii israelieni să-şi crească lichiditatea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9741
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4986
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3071
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8889
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.0585

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb