Partidului Ecologist Român a susţinut astăzi o conferinţă de presa

F.A.
Politică / 31 martie 2011

La sediul Partidului Ecologist Român din Calea Victoriei 91-93, a avut loc o conferinţă de presă, susţinută de preşedintele PER, Dănuţ Pop, de prim-vicepreşedintele PER, Viorel Pană şi de coordonatorul Departamentului de Relaţii Externe al PER, Adrian Maghinici, arată un comunicat remis redacţiei.

Prim-vicepreşedintele Viorel Pană a prezentat principalele acţiuni politice desfăşurate de PER în decursul ultimei săptămâni. În acest sens, Viorel Pană a menţionat scrisoarea de felicitare pentru Partidul Ecologist din Germania, care a câştigat alegerile in landul Baden-Wurtenberg. De asemenea, prim-vicepreşedintele PER a menţionat scrisoarea adresată deputaţilor Puterii, în care li se solicită să fie de acord cu legea privind reducerea TVA la 5% pentru produsele alimentare de bază.

Coordonatorul Departamentului de Relaţii Externe, domnul Adrian Maghinici, a prezentat noua campanie naţională a PER "Pentru o României Curată". Această campanie îşi propune conştientizarea populaţiei şi a autorităţilor cu privire la pericolul pe care îl reprezintă depozitarea deşeurilor în zone cum ar fi Năvodari, Turda, Râşnov, Galaţi, Copşa Mică şi Delta Dunării. Adrian Maghici i-a invitat pe toţi cei prezenţi la Năvodari, pe data de 15 mai, când PER va organiza o acţiune de mediu, la care va invita toţi reprezentanţii mass-media şi pe cei ai societăţii civile. Evenimentul îşi propune conştientizarea autorităţilor publice centrale şi locale cu privire la pericolul depozitării haotice a deşeurilor menajere şi industriale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb