Patronul Stelei a fost ales preşedintele PNG

Lilian Cojocaru
Ziarul BURSA #Politică / 12 ianuarie 2004

Gigi Becali recunoaşte că a intrat în politică la insistenţele lui Viorel Hrebenciuc

Proaspătul ales preşedinte al Partidului Noua Generaţie, Gigi Becali, a recunoscut, sîmbătă, într-o atmosferă fastuoasă, că va investi serios în acest partid, care pînă acum era practic inexistent. "Voi investi în acest partid atît cît va fi nevoie pentru a intra în Parlament", a declarat noul lider PNG. Scopul său politic este să intre în Parlament. "Vreau să intru în Pralament ca să păzesc ţara de tîlhari", a declarat patronul clubului de fotbal "Steaua". Întrebat despre programul economic al partidului, Becali a recunoscut că nu ştie mai nimic despre politică, dar că se va documenta pînă la alegeri. "Eu văd ca importante problema sănătăţii, a justiţiei, a agriculturii şi a pensionarilor", a zis Becali. Preşedintele PNG a promis că, dacă va ajunge în Parlament, va opri tîlhăria din ţară.

Gigi Becali a ţinut să mulţumească presei, deoarece se consideră produsul acesteia, dar, în acelaşi timp, i-a avertizat pe ziarişti să nu îl jignească. "Presa să scrie adevărul, să nu jignească, pentru că am şi eu copii care nu vreau să vadă că tatăl lor este denigrat", a afirmat Becali.

Întrebat în legătură cu strategia sa politică, Becali a afirmat că nu va face nici o alianţă preelectorală. Domnia sa a recunos-cut că a intrat în politică urmînd sfatul bunului său prieten, Viorel Hrebenciuc, care este vicepreşedintele PSD. "Domnul Hrebenciuc m-a învăţat cel mai important lucru: că toţi oamenii sînt egali şi că oricine poate ajunge ministru în democraţie", a explicat liderul PNG. Cu toate acestea, Becali a respins orice speculaţie privitoa-re la o colaborare între PNG şi PSD.

Deşi nu îşi cunoaşte membrii de partid peste care a fost ales preşedinte, Becali le-a promis, "chiar şi celor fără valoare" că va merge cu ei pînă la capăt. "Îi res-pect pe aceşti oameni, pentru că ei au creat acest partid şi voi lucra cu ei pînă la sfîrşit", a spus patronul echipei Steaua.

Liderul PNG nu a scăpat ocazia să trimită o săgeată către liderul PRM, Vadim Tudor, anunţînd că, în situaţia în care acesta va întrece măsura în privinţa sa, va găsi un răspuns şi pentru dînsul.

"PNG va fi partidul tuturor românilor, nu doar al steliştilor, iar în viitorul apropiat voi convinge să se alăture ideii mele şi alţi oameni cu potenţă financiară", a declarat Gigi Becali.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb