Patru bănci de investiţii au depus oferte pentru consultanţă în procesul de privatizare a "Radiocom"

Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 4 aprilie 2006

Patru bănci de investiţii de reputaţie internaţională, din cele şapte preselectate să ofere consultanţă financiară în procesul de privatizare a SC "Radiocomunicaţii" SA - Radiocom, au depus oferte conform caietului de sarcini, pînă la data de 3 aprilie 2006, termenul limită stabilit, potrivit datelor furnizate de Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei. Ofertele au fost primite din partea consorţiului format din CA~IB Corporate Finance Beratungs Ges.m.b.H şi Muşat & Asociaţii, a consorţiului BNP Parisbas şi CET, Rothschild şi CIE precum şi din partea Raiffeisen Investment AG.

"Toate aceste bănci fac parte din elita instituţiilor financiare internaţionale, ceea ce înseamnă că va fi o competiţie acerbă, a declarat ministrul Comunica-ţiilor şi Tehnologiei Informaţiei, Zsolt Nagy. Acesta a precizat că ofertele vor fi analizate şi evaluate, în perioada imediat următoare, de către comisia de evaluare desemnată prin Ordin a ministrului Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei.

Radiocom este unul dintre principalii furnizori de servicii de radiocomunicaţii din Romînia, de-ţinut în totalitate de statul ro-mân, asigurînd suport de trans-misii pentru telefonia publică, pentru reţelele de telefonie mobilă, de cabloviziune, cît şi pentru transmisiile de date şi Internet.

MCTI a demarat din 2005 procesul de selecţie al unui consultant în vederea privatizării societăţii în 2006 prin vînzarea unui pachet majoritar de acţiuni. Radiocom a înregistrat în 2005 o cifră totală de afaceri de circa 69 milioane euro şi a unui profit brut de peste 6,1 milioane euro, pentru 2006 fiind estimate venituri în creştere cu cel puţin 10 la sută. Anul trecut, Radiocom a făcut investiţii în valoare de circa 37,2 milioane de euro, cea mai mare parte a acestora fiind orientate spre sectorul de broadcasting (31,16 milioane de euro), iar restul pentru sectorul telecomunicaţii (4,41 milioane de euro) şi pentru infrastructură şi proiectare - circa 1,59 milioane de euro.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb