PeliPartners a acordat asistenţă în vânzarea celui mai mare terminal maritim de GPL din România

R.S.
Miscellanea / 6 septembrie

PeliPartners a acordat asistenţă în vânzarea celui mai mare terminal maritim de GPL din România

PeliPartners a asistat vânzătorii (Bogdan Idu şi companii din grupul său), în procesul de vânzare a participaţiei lor integrale în Octogon Gas & Logistics, societatea care operează cel mai mare terminal maritim GPL din România, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, tranzacţia, care a fost finalizată la data de 4 septembrie 2024, marchează un moment important pentru toate părţile implicate. Terminalul GPL din portul Midia, un activ cheie în infrastructura energetică a regiunii, a fost vândut către grupul Nawaf Salameh Family Office, care deţine şi brandul Alexandrion.

"Această tranzacţie reprezintă o realizare semnificativă, permiţând clienţilor noştri să îşi optimizeze portofoliul de active, iar noi suntem onoraţi că am jucat un rol cheie în facilitarea acestei tranzacţii complexe. Dincolo de experienţa noastră tranzacţională extinsă, expertiza echipei noastre în finanţări corporative şi dreptul concurenţei a fost esenţială în asigurarea unui proces uşor şi eficient pentru toate părţile implicate. De asemenea, a fost o reală plăcere să lucrăm din nou cu echipa Banca Transilvania, pentru care avem o apreciere deosebită şi cu care am colaborat excelent de fiecare dată", a precizat Carmen Peli, Partener şi Head of Corporate M&A la PeliPartners.

Activitatea PeliPartners a inclus asistenţă juridică extinsă pe întreg parcursul tranzacţiei, inclusiv în structurarea tranzacţiei, redactarea şi negocierea documentelor tranzacţiei, îndeplinirea condiţiilor suspensive, consultanţă cu privire la diverse aspecte cum ar fi investiţiile străine directe, concurenţă, aspecte de reglementare, finanţări existente, precum şi asistenţă acordată clientului la semnarea şi finalizarea tranzacţiei.

Echipa PeliPartners a fost coordonată de Carmen Peli (Partener), secondată de Delia Dumitrescu (Senior Associate), şi a inclus pe Valentina Bujor (Associate) cu privire la aspectele tranzacţionale, Oana Bucşa (Managing Associate) şi Marc Bărăbaş (Associate) cu privire la aspectele de concurenţă şi investiţii străine directe ale tranzacţiei, se menţionează în comunicat.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb