PENTRU A SPRIJINI IMM-URILE AFECTATE DE PANDEMIE Garanti BBVA Leasing a încheiat un acord de împrumut de 10 milioane de euro cu IFC

G.U.
Bănci-Asigurări / 3 august 2021

Okan Yurtsever, Director General, Garanti BBVA Leasing

Okan Yurtsever, Director General, Garanti BBVA Leasing

Garanti BBVA Leasing, parte a Grupului Garanti BBVA România, unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare de pe piaţa locală, a semnat un acord de împrumut de 10 milioane de euro cu International Finance Corporation (IFC), membră a Grupului Băncii Mondiale, cu scopul de a sprijini IMM-urile afectate de pandemie, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

Prin acest nou acord semnat, Garanti BBVA Leasing va putea oferi finanƫare întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM-uri) din România, inclusiv companiilor deţinute de femei, care au fost afectate de pandemia de COVID-19, susƫinȃndu-le astfel pentru a-şi continua operaţiunile, a-şi păstra locurile de muncă şi a-şi accelera redresarea.

"Efectele pandemiei sunt resimţite în întreaga economie, iar întreprinderile, în special IMM-urile, au mare nevoie de susƫinerea noastră. Garanti BBVA Leasing are un parteneriat de lungă durată cu IFC şi a devenit în 2017 prima companie de leasing din România care a finanţat IMM-uri deţinute sau conduse de femei. Acum, în 2021, dorim să ne continuăm strategia tot în această direcţie şi suntem, de asemenea, foarte mândri să avem o misiune aliniată cu IFC, respectiv aceea de a sprijini revenirea la normalitate, post-pandemie", a declarat Okan Yurtsever, Director General, Garanti BBVA Leasing.

Potrivit sursei citate, pachetul de finanţare face parte din mecanismul global de finanţare rapidă al IFC pentru COVID-19, în valoare de 8 miliarde de dolari, care are ca scop sprijinirea întreprinderilor private şi a angajaţilor acestora, în urma efectelelor pandemiei de COVID-19 asupra economiei.

"În contextul pandemiei, susƫinerea IMM-urilor este esenţială pentru redresarea economică a României. Prin acest nou acord de împrumut, IFC face încă un pas spre sprijinirea întreprinderilor mici, inclusiv a femeilor antreprenoare, astfel încât acestea să îşi poată dezvolta afacerile şi să creeze noi locuri de muncă", a declarat Vittorio Di Bello, Director Regional IFC pentru Instituţii Financiare din Europa şi Asia Centrală. "Scopul este de a ajuta IMM-urile să depăşească blocajele cauzate de COVID-19, permiţându-le să exploreze noi oportunităţi de business, pe măsură ce ţara îşi revine după o criză fără precedent."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb