PENTRU AL 11-LEA AN CONSECUTIV Schneider Electric este prezent în topul Corporate Knights' Global 100

G.B
Companii / 8 februarie 2022

Schneider Electric este prezent în topul Corporate Knights' Global 100

Schneider Electric, lider în transformarea digitală a managementului şi automatizării energiei, s-a clasat pentru a 11-a oară între primele companii din topul anual Global 100, realizat de Corporate Knights, care reuneşte cele mai sustenabile corporaţii, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, compania canadiană de media şi cercetare examinează peste 6.900 de companii din întreaga lume, în fiecare an, pentru a stabili care sunt primele 1% dintre cele mai sustenabile corporaţii. Metodologia Global 100 se bazează pe 23 de indicatori-cheie de performanţă, cu 50% din ponderea scorurilor provenind din cota de venituri şi investiţii curate a fiecărei companii. Potrivit Corporate Knights, cele mai sustenabile 100 companii globale generează venituri de peste patru ori mai mari pe tona de carbon emisă decât o companie medie în MSCI All Country World Index.

Schneider Electric a apărut în Corporate Knights' Global 100 în fiecare an, din 2012, ajungând pe primul loc în 2021 şi pe locul al patrulea în acest an. Această performanţă se datorează integrării sustenabilităţii de către Schneider Electric în strategia sa de afaceri. În 2021, compania şi-a consoli-dat activitatea de consultanţă în sustenabilitate pentru a sprijini mai mulţi parteneri şi clienţi în pro-pria lor transformare sustenabilă.

"Nu există o formulă magică pentru a fi cotată în mod repetat drept cea mai sustenabilă companie, este vorba despre a face lucrurile bine şi cu un impact pozitiv", spune Olivier Blum, Chief Strategy & Sustainability Officer al Schneider Electric. "Fiind o companie de impact, îmbrăţişăm sustenabili-tatea ca o oportunitate de afaceri şi, în acelaşi timp, o oportunitate pentru toţi. Face parte din modelul, cultura, strategia noastră şi din modul în care ne angajăm întregul ecosistem de angajaţi, parteneri din lanţul de aprovizionare şi clienţi, pentru a ne îndeplini scopul zi de zi."

Schneider Electric a început deja anul la un nivel ridicat în ceea ce priveşte performanţa de mediu, socială şi guvernanţă (ESG), în urma anunţului recent de recunoaştere globală în patru topuri ESG în 2021, inclusiv lista CDP Climate Change A sau Dow Jones Sustainability World Index, se arată în comunitate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb