PENTRU PRIMUL SEMESTRU Afacerile Bucur Obor au urcat cu 7%, la 17,5 milioane lei

ANDREI IACOMI
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 11 august 2022

Afacerile Bucur Obor au urcat cu 7%, la 17,5 milioane lei

Profit net de 7,2 milioane de lei, în creştere cu 30% Cheltuielile cu salariile angajaţilor au scăzut cu aproape jumătate de milion de lei

Bucur Obor (BUCU), companie intrată recent sub controlul One United Properties (ONE), a avut în prima jumătate a anului afaceri de 17,46 milioane de lei, cu 6,7% peste cele din primele şase luni ale anului, în timp ce profitul net s-a ridicat la 7,22 milioane de lei, în creştere cu 30% pentru aceeaşi perioadă a anului trecut, conform raportului companiei publicat pe site-ul operatorului pieţei noastre de capital.

Ponderea cea mai mare o au veniturile din chirii şi veniturile din refacturarea utilităţilor aferente contractelor de închiriere, însumând 17,22 milioane de lei, respectiv 94% din totalul veniturilor.

Cheltuielile cu energia şi apa s-au ridicat la 1,6 milioane de lei, cu 71% peste cele de la jumătatea anului trecut, în timp ce cheltuielile cu salariile angajaţilor au scăzut, de la 1,53 milioane de lei în primele şase luni ale anului trecut, la 1,07 milioane de lei în perioada ianuarie-iunie 2021. Cheltuielile cu amortizarea şi deprecierea au fost de 4,4 milioane de lei, cu puţin sub cele din prima jumătate a anului trecut, de 4,43 milioane de lei.

În aceste condiţii, Bucur Obor a raportat un profit din exploatare de 8,96 milioane de lei, cu 25% peste cel din prima jumătate a anului trecut, rezultat la care s-a adăugat un câştig din activităţi financiare de 0,29 milioane de lei.

În luna noiembrie a anului trecut, One United Properties a achiziţionat indirect 54,4% din Bucur Obor, prin intermediul companiei BO Retail Invest SRL. Bucur Obor este un centru comercial din Bucureşti care s-a deschis în anul 1975.

Compania a fost listată la Bursa de Valori Bucureşti în iulie 1997, iar în prezent este cotată în Piaţa AeRO, având o capitalizare bursieră de 191,3 milioane de lei.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Are o Capitalizare exagerata in raport cu profitul real!

    s c cret 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb