PERFECT JOURNEY: "O nuntă în străinătate porneşte de la minim 2.000 euro"

ADELINA TOADER
Ziarul BURSA #Miscellanea / 13 iulie 2017

"O nuntă în străinătate porneşte de la minim 2.000 euro"

Organizarea unei nunţi în străinătate porneşte de la minim 2000 de euro pentru două persoane, potrivit agenţiei de turism Perfect Journey.

Adriana Motrescu, director general al agenţiei, a declarat: "Un pachet complet pentru o nuntă de vis în străinătate poate pleca de la minim 2.000 euro pentru două persoane. (...) Ca exemplu, o nuntă în celebrul Las Vegas a costat 4.000 euro, incluzând transportul cu avionul pentru trei persoane, închiriere maşină, cazarea la hotelul Aria Resort and Casino 5 stele, cu mic dejun inclus, pentru o perioadă de 7 zile şi, bineînţeles, organizarea ceremoniei".

Directorul general Perfect Journey a precizat că un mare avantaj al mirilor, atunci când optează pentru o nuntă în străinătate, este acela că agenţia preia toate atribuţiile, ocupându-se de organizarea evenimentului, în cele mai mici detalii.

Un alt exemplu de nuntă este pe o plajă însorită din Grecia, în Zakynthos, unde un pachet a costat 2.550 euro, pentru servicii care includ ceremonia, dar şi vacanţa pentru tinerii căsătoriţi la hotelul Diana Palace 4 stele, în regim all inclusive, pentru o perioadă de 8 zile, conform agenţiei.

Perfect Journey transmite că în insulele Seychelles o nuntă a costat 8.200 euro, pentru un grup de cinci persoane, pe o perioadă de 9 zile, cazarea fiind asigurată la Avani Seychelles Barbarons Resort 4 stele, cu mic dejun inclus, bilete de avion, transferuri şi organizarea ceremoniei. Pachetele sunt flexibile şi se pot concepe în funcţie de dorinţele mirilor şi ale nuntaşilor, precizează reprezentanţii agenţiei.

Adriana Motrescu a adăugat: "Agenţia se poate ocupa şi de închirierea de limuzine, elicoptere, maşini de epocă sau alte mijloace de transport de lux, la cererea mirilor. De asemenea, acolo unde este posibil, agenţia asigură şi prezenţa unui preot ortodox care să oficieze ceremonia. În funcţie de fiecare destinaţie, agenţii noştri recomandă diverse posibilităţi de relaxare sau de entertainment, astfel încât experienţa să fie una de neuitat. O nuntă subacvatică sau una pe vârful unui munte sunt provocările pe care le lansăm celor care vor să-şi transforme ziua unirii destinelor într-o aventură unică".

Alte destinaţii pentru nuntă, propuse de agenţia Perfect Journey, sunt Cipru, Mauritius, Maldive, Thailanda, Bali, Sri Lanka, unde se pot organiza petreceri pe plajele însorite, la resorturi de patru, cinci sau şase stele.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb