ZIARUL BURSA

13 iulie 2017
Ediţia din 18.09.2024
Lucian Anghel i-a propus "Masculului Alfa" înjumătăţirea salariului

DUPĂ PATRU ANI DE MANDAT ÎN FRUNTEA BVB Lucian Anghel i-a propus "Masculului Alfa" înjumătăţirea salariului

ADINA ARDELEANUPiaţa de Capital / 13 iulie 2017

Consiliul Bursei aşteaptă răspunsul lui Ludwik Sobolewski, de aproximativ trei săptămâni 

Ludwik Sobolewski, care s-a autointitulat Masculul Alfa al pieţei de capital, a primit, din partea preşedintelui BVB Lucian Anghel, o ofertă pentru un nou mandat de director general al Bursei de Valori Bucureşti, care cuprinde un salariu fix tăiat la jumătate, potrivit unor surse din piaţă.

BVB nu a publicat niciodată salariul directorului general, însă ziarul BURSA a scris că este remunerat, la Bucureşti, ca în Varşovia, cu un salariu fix de 17.000 de euro lunar, iar în primii doi ani de mandat a obţinut un bonus de 450.000 de euro.

Întâlnirea istorică dintre Iohannis şi Trump ne-a costat 54 milioane de dolari/minutul

AMERICANII VOR SĂ NE VÂNDĂ SISTEME DE RACHETE DE APĂRARE DE 3,9 MILIARDE DE EURO Întâlnirea istorică dintre Iohannis şi Trump ne-a costat 54 milioane de dolari/minutul

ANCUŢA STANCIUInternaţional / 13 iulie 2017

Actualizare 14:45 Iohannis, despre Patriot: "E o chestiune un pic mai greu de discutat în faţa publicului general, dar am lansat o solicitare principială către partea americană"

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, astăzi, la Baza Militară Mihail Kogălniceanu, întrebat dacă armata va cumpăra rachete Patriot, că "este o chestiune un pic mai greu de discutat în faţa publicului general", precizând că statul român a lansat "o solicitare principială către partea americană" şi că o notă a fost deja publicată de site-ul Departamentului de Stat al SUA, care urmează să fie aprobată, pentru ca mai apoi să se înceapă negocierile.

------

Întâlnirea istorică, din iunie, de la Casa Albă dintre Klaus Iohannis, şi Donald Trump a durat, potrivit presei, 45 de minute, iar conferinţa de presă a celor doi - 27 de minute.

Contestaţiile faţă de deciziile Adunării Creditorilor "Romcab", respinse de instanţă

Contestaţiile faţă de deciziile Adunării Creditorilor "Romcab", respinse de instanţă

A.A.Piaţa de Capital / 13 iulie 2017

Tribunalul Mureş a decis, marţi, să respingă contestaţiile formulate de mai mulţi creditori împotriva deciziei Adunării Creditorilor "Romcab" (MCAB), din data de 2 mai, în care fusese numit comitetul creditorilor, format din Banca Transilvania (preşedinte), Piraeus Bank România SA, Elbi Electric& Lighting SRL, MFC Comodities Trading GMBH, Sadalbari SRL (membri).

Moody's: "Alpha Bank România îşi va menţine profitabilitatea moderată în următoarele 12-18 luni"

ALPHA BANK - PRIMA BANCĂ DE LA NOI CU ACŢIONARIAT ELEN EVALUATĂ DE O AGENŢIE INTERNAŢIONALĂ DE RATING Moody's: "Alpha Bank România îşi va menţine profitabilitatea moderată în următoarele 12-18 luni"

EMILIA OLESCUBănci-Asigurări / 13 iulie 2017

Moody's se aşteaptă ca Alpha Bank România să-şi menţină o profitabilitate moderată în următoarele 12-18 luni, pe fondul reducerii provizioanelor şi a presiunilor asupra veniturilor nete din dobânzi, potrivit unui raport de evaluare publicat de agenţia de rating.

Înscrierea în Programul Start-Up Nation nu va mai fi prelungită

MINISTRUL ILAN LAUFER S-A RĂZGÂNDIT: Înscrierea în Programul Start-Up Nation nu va mai fi prelungită

A.G.Companii / 13 iulie 2017

Actualizare 17: 31 Deputatul PNL Dumitru Oprea: "Ministrul Laufer aruncă în haos programul Start Up Nation"

Deputatul PNL Dumitru Oprea afirmă că Ministrul pentru Mediul de Afaceri a reuşit, printr-o comunicare dezastruoasă, să arunce din nou în haos programul Start Up Nation, conform unui comunicat de presă trimis Redacţiei de biroul parlamentar. Parlamentarul denunţă confuzia cauzată de faptul că el a anunţat iniţial prelungirea termenului de depunere a propunerilor de proiecte, după care a renunţat la idee. Ministrul Laufer a decis ulterior că este necesară consultarea cu mediul de afaceri.

Actualizare 12:15 Programul Start-Up Nation va avea o sesiune suplimentară, în acest an

Actualizare 10:55 Înscrierea în programul Start-Up Nation nu se va mai prelungi până pe data de 28 iulie, aşa cum a anunţat ieri ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert şi Antreprenoriat, Ilan Laufer

Teoretic se construiesc mii de şcoli, practic nu se renovează nici WC-urile!

EDUCAŢIE Teoretic se construiesc mii de şcoli, practic nu se renovează nici WC-urile!

OCTAVIAN DANCultură / 13 iulie 2017

Ministerul Educaţiei are în plan, pentru următorii trei ani, construirea a 2500 de şcoli şi grădiniţe. Distanţa dintre vorbe şi fapte este şi în acest caz enormă, până să se construiască mii de şcoli, încă nu a fost rezolvată o problemă aparent mai simplă şi mai puţin costisitoare legată de igiena în unităţile de învăţământ din mediul rural, mai exact de renovarea unor WC-uri la care să poată avea acces, în mod civilizat, elevii.

"Metro" a primit undă verde pentru finalizarea divizării sale

"Metro" a primit undă verde pentru finalizarea divizării sale

ALINA VASIESCUInternaţional / 13 iulie 2017

Lanţul german de distribuţie "Metro" AG a primit undă verde, ieri, pentru divizarea sa în două companii, una care va cuprinde operaţiunile en-gros "Metro Cash & Carry" şi una care va derula activităţi de distribuţie a produselor electronice de larg consum. Acestea vor fi listate separat.

FMI nu exclude apariţia unei noi crize financiare

FMI nu exclude apariţia unei noi crize financiare

V.R.Jurnal de criză / 13 iulie 2017

Directorul general al Fondului Monetar Internaţional, Christine Lagarde, a afirmat, zilele trecute, că nu exclude ideea izbucnirii unei alte crize financiare pe perioada vieţii sale, afirmând că recentele declaraţii ale preşedintelui Federal Reserve din SUA, Janet Yellen, ar putea fi premature, transmite CNBC.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
"Air India", scoasă la vânzare

"Air India", scoasă la vânzare

Internaţional / 13 iulie 2017

Cabinetul indian, condus de premierul Narendra Modi, a semnat planul de vânzare a unei părţi sau a 100% din "Air India" Ltd., companie aeriană puternic îndatorată, deţinută de stat.

MACRO NEWSLETTER 13 Iulie 2017

MACRO NEWSLETTER 13 Iulie 2017

Internaţional / 13 iulie 2017

Preţurile de consum din Brazilia şi-au temperat creşterea anuală şi în iunie 2017, până la 3%, de la 3,6% în luna precedentă, pe fondul unei scăderi lunare de 0,2%, după un avans de 0,3% în luna anterioară.

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo