Peste 1.000 de studenţi la seminariile de educaţie financiară ale ASF

B.D.
Bănci-Asigurări / 28 noiembrie 2019

Peste 1.000 de studenţi la seminariile de educaţie financiară ale ASF

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a organizat, de la începutul acestui an universitar (perioada octombrie - noiembrie 2019), o serie de evenimente dedicate educaţiei financiare în 12 universităţi din: Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Târgu Mureş, Craiova, Oradea, Constanţa, Bacău, Galaţi şi Bucureşti, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Laboratoarele Academice, evenimentele ASF dedicate educaţiei financiare din mediul universitar, au prilejuit întâlnirea lectorilor Autorităţii cu studenţi din Universitatea "Babeş Bolyai" din Cluj-Napoca, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" şi Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi, Universitatea de Vest din Timişoara, Universitatea de Medicină şi Farmacie "George Emil Palade" din Târgu Mureş, Universitatea din Craiova, Universitatea din Oradea, Universitatea "Ovidius" din Constanţa, Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacău, Universitatea "Danubius" din Galaţi, Universitatea Româno-Americană şi Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti, mai precizează sursa.

Cu aceste ocazii au fost prezentate şi dezbătute, în cadrul unor discuţii interactive, mecanismele şi principiile de funcţionare ale pieţelor financiare non-bancare. Din interacţiunile avute cu studenţii a reieşit faptul că există un interes ridicat în rândul acestora cu privire la temele şi subiectele referitoare la pieţele financiare non-bancare.

Studenţii, în special cei de la facultăţile cu profil economic, au discutat în mod aplicat cu reprezentanţii ASF şi despre modalităţile în care cunoştinţele obţinute în facultate pot fi valorificate în mod optim în cariera profesională, în piaţa financiară.

La work-shop-urile susţinute de lectorii ASF, în universităţile din cele zece oraşe, au participat peste 1.000 de studenţi.

Educaţia financiară este o componentă esenţială a procesului de protecţie a drepturilor şi a intereselor consumatorilor şi reprezintă una dintre direcţiile strategice de acţiune ale ASF.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb