Peste 7000 de joburi disponibile la Angajatori de TOP Bucureşti

Miscellanea / 17 octombrie 2023

Peste 7000 de joburi disponibile la Angajatori de TOP Bucureşti

Angajatori de TOP Bucureşti, cel mai mare şi longeviv eveniment de carieră din ţară, revine în această toamnă cu o nouă ediţie pe 27-28 octombrie, la Sala Palatului. Pe lângă numeroasele oferte de muncă la care vor putea aplica, participanţii vor avea oportunitatea de a participa la conferinţa I LOVE Tech, la sesiuni gratuite de consiliere în carieră şi financiară şi la o serie workshop-uri pe diverse subiecte.

Companiile participante la Angajatori de TOP Bucureşti au numit top 5 joburi care ar putea să dispară până în 2033, luând în considerare schimbările de pe piaţa muncii cauzate de evoluţia inteligenţei artificiale.

În cadrul acestei ediţii Angajatori de TOP Bucureşti vor fi prezente 90 de companii care le vor pune la dispoziţie participanţiilor peste 7000 de oportunităţi de carieră în domenii variate, de la Inginerie, IT, Telecom, Financiar-Bancar, Vânzări, Resurse Umane, Achiziţii până la Logistică. În ceea ce priveşte nivelul de experienţă, candidaţii sunt aşteptaţi cu peste 2400 de joburi pentru profesionişti, peste 2500 pentru cei cu o experienţă cuprinsă între 1-5 ani şi cu peste 1700 de job-uri Entry-Level.

Participanţii care îşi doresc să obţină sfaturi şi informaţii valoroase care îi vor ajuta în parcusul lor profesional pot participa şi la o serie de sesiuni gratuite de consiliere în carieră şi la workshop-uri gratuite pe diverse subiecte: leadership, crearea unui CV, sfaturi pentru un interviu reuşit, echilibrul dintre viaţa profesională şi cea personală şi atingerea succesului în perioadele de criză. Aceste workshop-uri vor fi susţinute de experţii din companii precum BAT Romania, DB Schenker, SLB, Automatic Data Processing (ADP) Romania, Capgemini Romania, Allianz Services şi TELUS International. Mai mult, începând cu această ediţie, participanţii vor putea beneficia şi de consiliere financiară gratuită facilitată de cei de la Barometru. Întrucât locurile în cadrul sesiunilor gratuite sunt limitate, cei care sunt interesaţi sunt sfătuiţi să îşi rezerve locul din timp accesând https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti/business/agenda/.

Evenimentul I LOVE Tech revine în cadrul Angajatori de TOP Bucureşti cu cea de-a 2-a ediţie pentru a aduce mai aproape sute de pasionaţi de tehnologie de cele mai mari companii IT din ţară, companii precum Accenture, GitLab, YugabyteDB, Finastra, SAP şi EY. Cum în cadrul evenimentului vor fi prezentate cele mai noi tendinţe în materie de tehnologie, acestea sunt câteva dintre subiectele despre care participanţii vor avea şansa să obţină informaţii valoroase: Artificial Intelligence, Cybersecurity, QA & Testing, Automation şi AR & VR. Mai mult, cei care îşi doresc o experienţă interactivă pot lua parte la o serie de TechLab-uri. Întreaga agendă a evenimentului I LOVE Tech poate fi găsită pe https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti/tehnologie/Tech_Talks/10#agenda.

Impactul pe care aplicaţiile bazate pe inteligenţă artificială - spre exemplu, ChatGPT, Bard şi multe altele care continuă să apară - îl au asupra pieţei muncii este un subiect de mare interes în prezent. Totodată, este unul care dă naştere la numeroase dezbateri intense, având în vedere atât oportunităţile, cât şi provocările semnificative pe care aceste tehnologii le-au adus cu sine.

Pe de o parte, aceste aplicaţii pot economisi timp şi resurse pentru angajaţi, permiţându-le acestora să se concentreze asupra atribuţiilor care necesită abilităţi care pot fi înlocuite mai greu de inteligenţa artificială, abilităţi precum inovarea proceselor şi planificarea strategică. Însă, pe de altă parte, există temeri cu privire la posibilitatea ca astfel de aplicaţii să preia locurile de muncă ale oamenilor din anumite sectoare de activitate. Vulnerabile în acest sens sunt sectoarele care se bazează pe comunicarea şi procesarea informaţiilor, cum ar fi serviciile de asistenţă a clienţiilor sau cele de management al datelor. Totuşi, nici joburile care implică un grad sporit de creativitate nu scapă complet de această ameninţare, aceste aplicaţii fiind capabile să redacteze şi să genereze conţinut original.

Reprezentanţii companiilor prezente la Angajatori de TOP Bucureşti îi sfătuiesc pe cei care, în prezent, ocupă funcţia de traducător, operator call-center, vânzător comercial, funcţionar bancar şi copywriter să investească constant în procesul de învăţare şi dezvoltare pentru a fi pregătiţi pentru schimbările pe care inteligenţa articificială le-ar putea aduce asupra joburilor lor.

"La Accenture, considerăm că oamenii sunt una dintre cele mai importante forţe ale schimbării pentru orice organizaţie, mai ales în perioade de transformare accelerată precum cea pe care o traversăm. De aceea, investim constant în programe de învăţare pentru toţi colegii noştri, astfel încât ei să fie mereu pregătiţi pentru schimbările din industrie," a declarat Ramona Sălăgean, Country HR Lead la Accenture România. "Ne bucurăm de ocazia de a fi alături de Angajatori de Top, eveniment de carieră consacrat pe piaţa din România, şi că putem cu această ocazie să oferim numeroase oportunităţi candidaţilor prezenţi la târg." - Ramona Sălăgean - Country HR Lead, Accenture Romania

Ziarul Bursa este partener media al evenimentului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb