Peste 900 de instituţii publice şi companii din România, digitalizate prin aplicaţia de e-Guvernare Regista

F.D.
Companii / 7 septembrie 2022

Alexandru Lăpuşan, Director General Regista Digital SA

Alexandru Lăpuşan, Director General Regista Digital SA

Regista anunţă că peste 100 de noi instituţii şi companii au optat să implementeze în prima jumătate a anului modulele aplicaţiei. Astfel, Regista numără în prezent peste 900 de clienţi, şi îşi menţine obiectivul de a digitaliza, până la finalul anului, mai mult de 1000 de instituţii publice şi companii locale, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Conform sursei citate, suplimentar cu creşterea numărului de clienţi, echipa Regista a reuşit o diversificare a structurii portofoliului, astfel încât în prezent, pe lângă segmentul principal constituit din Unităţi Administrativ Teritoriale, a dezvoltat şi alte segmente de piaţă, precum unităţi medicale sau instituţii de învăţământ inferior şi superior. Astfel, în prezent printre instituţiile publice care beneficiază de aplicaţia Regista se află: Spitalul Clinic de Nefrologie "Doctor Carol Davila" din Bucureşti, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, Spitalul Municipal Ploieşti, Spitalul Municipal Aiud, dar şi Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti, Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, Liceul Teoretic Grigore Moisil din Timişoara sau Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova.

"Am atins un prag important în eforturile noastre de digitalizare ale instituţiilor şi companiilor locale, lucru care ne confirmă eforturile şi ne motivează să venim cu noi soluţii inovative. În continuare ne vom concentra pe diversificarea portofoliului de clienţi, astfel încât soluţia Regista să poată fi utilizată şi în spitale, şcoli sau universităţi, acolo unde reducerea birocraţiei, eficienţa modului de lucru a angajaţilor şi interacţiunea cu cetăţenii sunt la fel de importante. Credem că digitalizarea se poate face mai uşor de jos în sus, din comunităţi mici, unde factorii de decizie sunt mai aproape de cetăţeni. Pentru ei ne pregătim să lansăm funcţionalităţi noi în această toamnă", a declarat Alexandru Lăpuşan, Director General Regista Digital SA.

Rolul aplicaţiei este să automatizeze şi să eficientizeze activitatea instituţiilor publice prin modulele de registratură electronică, managementul documentelor şi e-Guvernare. Astfel, Regista facilitează atât o comunicare optimă între departamentele unei instituţii, cât şi între funcţionari şi cetăţeni, pentru o rezolvare rapidă şi mult mai organizată a solicitărilor.

În prezent, peste 900 de instituţii publice publice şi companii din toate judeţele României şi-au îmbunătăţit procesele de lucru şiau redus birocraţia cu ajutorul Regista. Peste 46.000 de utilizatori folosesc zilnic aplicaţiile Regista, care au înregistrat mai bine de 24 milioane de documente, respectiv 40.000 de solicitări, precum formulare, sesizări sau diverse programări şi audienţe.

Totodată, echipa Regista a optimizat "Modulul Programări online" pentru a-l face uşor de utilizat în activitatea instituţiilor şi a companiilor private, Astfel, modulul este adaptat în totalitate cerinţelor acestora, instituţiile care îl utilizează având posibilitatea de a-l configura în funcţie de nevoile lor.

Platforma Regista este dezvoltată de Zitec, lider pe piaţa de IT & digital marketing din România, specializat în dezvoltarea de soluţii şi servicii de transformare digitală şi este deţinută şi operată de compania SC Regista Digital SA din August 2021. Zitec este una dintre puţinele companii româneşti recunoscută oficial ca Partener Gold Microsoft şi este certificată conform standardelor ISO27001:2013 pentru Sistemul de management al securităţii informaţiilor şi ISO 9001:2015 pentru Sistemul de management al calităţii, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb