PETER STRACAR, DIRECTOR EXECUTIV GE PENTRU CEE "România este una dintre ţările cheie pentru noi în Europa Centrală şi de Est"

ALINA VASIESCU
Ziarul BURSA #Companii / 15 iunie 2016

GE: Cea mai mare provocare pentru noi - stabilitatea mediului de business şi politic

România, fiind a doua ţară ca populaţie din Europă Centrală şi de Est (CEE), este, în mod cert, o piaţă foarte importantă pentru noi, declară Peter Stracar, director executiv al GE pentru acestă regiune.

Domnia sa a afirmat ieri, la Paris, în cadrul unei întâlniri cu jurnaliştii: "În România avem infrastructură, producţie în industria aerospaţială, avem operaţiunile Lufkin din sectorul petrolului şi gazelor, iar odată cu achiziţia Alstom ne consolidăm poziţia locală. România este, de asemenea, foarte interesantă pentru că este o piaţă pe care putem furniza tehnologie companiilor din sănătate sau sectorul energetic. Astfel, România este una dintre ţările cheie pentru noi în Europa Centrală şi de Est. Am făcut progrese şi ne creştem constant prezenţa aici".

Oficialul companiei a afirmat că, în ţara noastră, cea mai mare provocare pentru GE este stabilitatea mediului de business şi politic. "Se schimbă normele prea frecvent. Este dificil pentru investitori.

Deciziile sunt pe termen lung în infrastructură, cu un orizont de aproximativ 15 ani. În aceste condiţii, este dificil nu numai pentru GE, ci şi pentru clienţii noştri".

GE investeşte în internetul industrial

GE a anunţat ieri extinderea prezenţei sale digitale în Europa şi lansarea de noi produse, parteneriate şi iniţiative, create pentru a promova creşterea în ecosistemul industrial digital pe continent. GE a lansat un nou birou digital în Paris, care va fi nucleul acestui ecosistem.

"Europa dispune de talentul şi infrastructura necesare pentru a revoluţiona productivitatea, iar digitalizarea industriei trebuie să devină centrul acestei misiuni", a declarat Jeff Immelt, preşedinte şi CEO GE, adăugând: "GE se angajează să ajute Europa la construirea fundaţiei pentru internetul industrial, care le va permite companiilor de pe continent să transforme informaţiile în cunoştinţe şi cunoştinţele în rezultate".

Noul Birou Digital va deservi clienţii şi partenerii europeni şi va fi amplasat în clădirea istorică Le Centorial. Acesta este primul birou din cele patru care vor fi lansate anul acesta, reprezentând o reţea globală de centre prin care GE Digital va promova noi companii locale, va colabora cu clienţii pentru a dezvolta noi aplicaţii şi pentru a extinde comunitatea tot mai mare de dezvoltatori industriali din Europa, potrivit unui comunicat GE. Primul Birou Digital va oferi 250 de noi locuri de muncă la Paris, axate pe inginerie, ştiinţa datelor, experienţa utilizatorilor şi proiectare.

"Pentru digitalizarea industriei în Europa este nevoie de leadership şi de investiţii din partea companiilor, cum ar fi GE şi partenerii noştri - dar şi de o colaborare extinsă între sectorul public şi cel privat", a declarat Bill Ruh, CEO GE Digital. "Construim o platformă deschisă, unde cei 14.000 dezvoltatori GE pot colabora cu clienţii şi cu partenerii noştri pentru a crea noi aplicaţii", a adaugat domnia sa.

Studii recente estimează că digitalizarea produselor şi serviciilor va contribui cu peste 110 miliarde euro ca venituri anuale pentru industrie în Europa, în următorii cinci ani, conform GE.

GE: Un studiu recent arată că, până în 2025, soluţiile bazate pe internetul industrial ar putea contribui anual cu 1,7 trilioane dolari la PIB-ul european.

GE preconizează să livreze în 2016 comenzi digitale de 7 miliarde dolari.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb