Piaţa globală a produselor de îngrijire a animalelor de companie va creşte continuu

A.D.
Comunicate de presă / 22 octombrie

Piaţa globală a produselor de îngrijire a animalelor de companie va creşte continuu

Piaţa globală a produselor de îngrijire a animalelor de companie a fost evaluată la 68,3 miliarde de dolari americani în 2022 şi se preconizează că va ajunge la aproximativ 135 de miliarde de dolari americani până în 2032, crescând cu o rată anuală compusă de 7% în perioada de prognoză 2023-2032, conform noilor date ale Factview Research.

În ce priveşte segmentele de piaţă, accesoriile pentru animale de companie deţin o poziţie dominantă, în principal datorită tendinţei în creştere a adopţiei animalelor de companie atât în ţările în curs de dezvoltare, cât şi în cele dezvoltate. Proprietarii de animale de companie caută, în mod activ, accesorii pentru animale de companie atrăgătoare din punct de vedere vizual şi durabile. Stăpânii de animale sunt conştienţi de provocările care vin la pachet cu animalele de companie, mai ales, părul care se adună necontenit pe toate suprafeţele din locuinţe. Cantitatea de păr pe care animalele o pot lăsa în urmă are efecte puternice asupra curăţeniei din casă, cât şi asupra sănătăţii animalelor de companie.

Dyson, un brand recunoscut pentru inovaţia sa în domeniul curăţeniei domestice, a făcut paşi importanţi în abordarea acestei probleme. De la aspiratoarele puternice la instrumentele de îngrijire specializate pentru animale de companie, Dyson a dezvoltat o gamă de produse dedicată nevoilor stăpânilor de animale, făcând casele mai curate şi animalele mai sănătoase.

Un studiu recent, publicat în Environmental Science: Processes &Impacts, arată că părul de animale poate acumula bacterii precum hidrocarburi aromatice policiclice şi pesticide, care pot prezenta riscuri pentru sănătatea oamenilor şi a animalelor. Unul dintre produsele remarcabile din gama Dyson, destinată animalelor, este Dyson Pet Grooming Kit.

Potrivit comunicatului primit la redacţie, îngrijirea regulată, facilitată de instrumente precum Dyson Pet Grooming Kit, joacă un rol esenţial în menţinerea sănătăţii pielii şi blănii animalelor de companie. Prin îndepărtarea eficientă a părului liber şi reducerea încurcăturilor, instrumentele Dyson ajută la prevenirea iritaţiilor pielii şi menţinerea blănii în cea mai bună formă.

Mai mult, utilizarea aspiratoarelor avansate Dyson pentru a îndepărta părul şi mătreaţa de pe mobilă, podele şi din aer asigură că animalele de companie şi familiile lor se pot

bucura de un mediu de viaţă mai curat şi mai confortabil. Într-o lume în care animalele de companie sunt considerate parte din familie, Dyson a răspuns provocărilor unice ale îngrijirii animalelor, oferind curăţenie şi confort, prin inovaţii tehnologice.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9732
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5955
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3022
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9656
Gram de aur (XAU)Gram de aur401.8823

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ccib.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb