Pierderile Intesa Sanpaolo în România s-au dublat în primul trimestru

Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 16 mai 2011

Pierderile Intesa Sanpaolo în România s-au dublat, în primul trimestru, de la un milion de euro în primele trei luni ale anului trecut la două milioane de euro, potrivit rezultatelor raportate, vineri, de grupul italian, anunţă Mediafax.

Veniturile operaţionale au scăzut cu 10,4%, la 12 milioane de euro, iar costurile operaţionale s-au redus cu 13%, la nouă milioane de euro.

Pierderile din operaţiuni continue au urcat de la un milion de euro în primul trimestru al anului trecut la trei milioane de euro.

Portofoliul depozitelor atrase de la clienţi a stagnat la 400 de milioane de euro comparativ cu sfârşitul anului trecut. Faţă de 300 de milioane de euro în martie 2010, portofoliul de depozite a urcat cu o treime.

Soldul împrumuturilor a stagnat, de asemenea, raportat la decembrie, la 800 de milioane de euro. În martie anul trecut, Intesa avea în România un sold al creditelor de 600 de milioane de euro.

Activele totale ale grupului în România au avansat cu 10%, de la un miliard de euro în decembrie la 1,1 miliarde de euro. La finele primului trimestru al anului trecut, activele totale ale băncii italiene în România se situau la 800 de milioane de euro.

Valoarea creditelor îndoielnice a crescut cu 3%, de la 64 milioane de euro în decembrie la 66 milioane de euro. În martie 2010, portofoliul de credite îndoielnice al băncii în Româ­nia era de 38 milioane de euro.

Creditele substandard şi restructurate au urcat de la 32 milioane de euro în decembrie la 38 milioane de euro în martie. La sfârşitul primului trimestru al anului trecut, Intesa avea pe piaţa românească credite substandard şi restructurate de 19 milioane de euro.

La nivel de grup, profitul net a scăzut cu 4%, de la 688 milioane de euro în ianuarie-martie anul trecut la 661 milioane de euro în primul trimestru al acestui an. Veniturile operaţionale au coborât cu 1%, de la 4,25 miliarde de euro la 4,21 miliarde de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb