Platforma de beneficii salariale My Benefits încheie un parteneriat cu MindArchitect.ro

G.B
Companii / 1 februarie 2022

Platforma de beneficii salariale My Benefits încheie un parteneriat cu MindArchitect.ro

My Benefits, platforma de loializare şi beneficii pentru salariaţi a încheiat un parteneriat cu MindArchitect.ro, prin care oferă resurse de învăţare salariaţilor tuturor companiilor înscrise în platformă, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, resursele vizează cunoaşterea de sine din perspectivă neuroştiinţifică şi teme de interes precum Relaţiile, Cariera şi viaţa profesională, Comunicarea sau Productivitatea şi obiceiurile şi vor putea fi accesate toţi angajaţii companiilor care au semnat deja parteneriate cu My Benefits.

"Ne bucurăm foarte mult că putem să le oferim utilizatorilor din platforma MyBenefits acces la resursele dezvoltate de MindArchitect.ro. Apreciez abordarea accesibilă unei audienţe foarte largi pe care o are Paul Olteanu asupra unor subiecte care sunt atât de importante şi care, de cele mai multe ori, au fost ignorate la nivel social. De exemplu, felul în care utilizează analogia călăreţ/elefant pentru a reprezenta raţiunea şi emoţionalul şi metodele prin care oamenii pot să îşi înţeleagă emoţiile, dar fără a se lăsa consumaţi de ele, face ca acest conţinut să fie mai uşor de pătruns chiar şi pentru cei care nu au pregătire în domeniu. Este esenţial ca angajatorii să înţeleagă că bunăstarea psihică şi emoţională a angajaţilor lor este la fel de importantă precum cea financiară. Efectele benefice pentru angajator vor fi vizibile rapid în modul în care angajaţii lor interacţionează unii cu ceilalţi, în nivelul lor de productivitate şi de moral", a declarat Andrei Dumitrel, co-fondator My Benefits.

Tipurile de resurse prezente în platformă sunt variate, astfel încât să răspundă preocupărilor şi timpului pe care le are fiecare angajat al unei organizaţii - fie că îl interesează să aprofundeze un subiect şi ascultă un Brain Food în platformă sau are la dispoziţie doar 20 de minute în care vrea să îşi ia câteva idei valoroase dintr-o carte, caz în care deschide un Book Espresso. Totodată, angajaţii pot asculta şi interviuri cu oameni de la care echipa MindArchitect.ro încearcă să înveţe despre mindset de succes sau pot participa la MA Live-uri, sesiuni video în care interacţionează live cu Paul Olteanu şi echipa MindArchitect.ro

"Parteneriatul cu My Benefits mă bucură din suflet, pentru că ne ajută să mai facem un pas către o lume în care oricine îşi va putea permite să aibă acces la informaţie de calitate, în limba română, care să sprijine procesele de cunoaştere de sine, dezvoltare personală sau vindecare. În toate grupurile cu care am lucrat peste ani am observat că entuziasmul şi preocuparea pentru aceste teme sunt prezente, ba chiar în creştere, dar, în egală măsură, ştiu că, din păcate, punerea în practică a celor învăţate la cursuri de 2-3 zile este provocatoare, mai ales când revenim în rutina cotidiană. Ecosistemul MindArchitect.ro există pentru a ne ajuta să rămânem conectaţi la informaţii şi la luni sau ani de zile după cursuri şi îşi propune să ne ajute să operaţionalizăm şi să punem în practică zi de zi ce învăţăm", a declarat Paul Olteanu, fondatorul Mind Architect.

Alături de serviciile unice oferite prin accesul la MindArchitect.ro, platforma are o diversitate largă când vine vorba de beneficii salariale, de la asigurări medicale personalizate, bonuri de masă, sau abonamente la sală, până la zbor cu paraşuta, sau cursuri de dezvoltare personală, de grădinărit alături de copii, şedinţe de terapie sau cursuri intensive de condus preventiv.

,,Pentru angajaţii şi partenerii de vânzări platforma MyBenefits este la fel de uşor de folosit ca o reţea de socializare foarte populară. Pentru companie devine şi instrument de employer branding când totul se personalizează cu identitatea acesteia",, a explicat Andrei Dumitrel.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb