Platforma de investiţii crypto Tradesilvania.com lansează prima certificare din lume pentru minerii crypto

G.B
Miscellanea / 31 martie 2022

Răzvan Moldovan şi Ciprian Dobrescu Co-Fondatori Tradesilvania

Răzvan Moldovan şi Ciprian Dobrescu Co-Fondatori Tradesilvania

Tradesilvania.com, platforma de investiţii clujeană specializată în tranzacţionarea de criptomonede, va elibera certificate pentru minerii de crypto, atât din ţara noastră cât şi internaţional, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, minarea de criptomonede este procesul de creare a noilor monede prin rezolvarea problemelor algoritmice. Activitatea include sisteme de calcul echipate cu echipamente specializate care concurează pentru a rezolva ecuaţii matematice complexe. În funcţie de tipul de minerit, minerii primesc o recompensă pentru rezolvarea unei probleme matematice. De exemplu, în cazul minării monedei Bitcoin, primul miner care reuşeşte acest lucru este recompensat cu o anumită cantitate de criptomonedă de către reţea. De asemenea, procesul de minare verifică şi confirmă tranzacţiile din reţeaua blockchain a criptomonedei, astfel că minerii sunt o componenta esenţială pentru menţinerea unei reţele blockchain de tip "proof of work".

Compania din Cluj estimează ca va emite în acest an între 500 şi 1000 de certificate de minare crypto. Acestea vor fi emise pentru clienţii proprii din România, unde numărul minerilor crypto este estimat la 10.000 de companii şi persoane fizice, şi din Spaţiul Economic European.

Prin emiterea certificatelor de minat crypto, Tradesilvania îşi propune să ajute comunitatea de mineri, să-şi eficientizeze procesele şi să integreze comunitatea de investitori cu cea de mineri. În acelaşi timp, certificatele sunt gândite şi pentru a ajuta relaţia dintre mineri şi sistemul financiar clasic. Astfel, certificatul şi anexele acestuia stabilesc fără nici o urmă de îndoială că o anumită cantitate de criptomonedă a fost minată pe un anumit interval de timp, iar tranzacţia de încasare în contul bancar al clientului provine din activitatea de minare.

"Credem într-un ecosistem crypto dezvoltat în condiţii de maximă siguranţă, transparent şi înţeles de toţi participanţii la această piaţă. Prin emiterea certificatului, întărim misiunea companiei de a «traduce» uşor şi transparent elemente-cheie tehnice din ecosistemul crypto digital blockchain către sistemul financiar clasic. În situaţia în care clientul doreşte să clarifice sursa fondurilor din activitatea de minare în relaţie cu oricine, fie ele bănci, colaboratori sau instituţii, poate acum să facă acest lucru" a precizat Răzvan Moldovan, Co-Founder Tradesilvania.

Pentru certificarea activităţii de crypto mining, Tradesilvania a implementat o procedură dezvoltată intern care permite certificarea şi validarea activităţii de minare: identificarea utilizatorului care minează, certificarea activităţii de minare, stabilirea legăturii dintre utilizator şi activitate şi confirmarea cuantumului provenit din minat pe un anumit interval de timp bine definit.

Primul pas presupune înregistrarea utilizatorului în platforma Tradesilvania.com, care pune baza unei colaborări strânse între platformă şi miner în vederea demarării procesului de certificare a activităţii, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb