Platforma ESX atrage o investiţie de 2 milioane de euro de la Catalyst Romania Fund II

T.B.
Piaţa de Capital / 20 iunie 2023

Platforma ESX atrage o investiţie de 2 milioane de euro de la Catalyst Romania Fund II

Catalyst Romania Fund II sprijină demersul de scalare a platformei ESX printr-o investiţie de 2 milioane de euro.

Aplicaţia ESX oferă un abonament cu acces nelimitat la aproximativ 500 de centre sportive şi săli de fitness din România, care poate fi gestionat direct de pe telefon, numărul de astfel de centre continuând să crească semnificativ în fiecare lună.

În ultimele 18 luni, compania ESX a crescut de aproximativ 10 ori, ajungând la rulaje lunare de aproape un milion de euro, mizând pe o soluţie digitală all-in app de agregare a unui numar din ce în ce mai mare de centre sportive şi de fitness din întreaga ţară.

"Această infuzie de capital ne va permite să ducem ESX la următorul nivel în dezvoltarea sa, atât pe piaţa din România, cât şi pe pieţe internaţionale. Ne bucurăm că am atras alături de noi un partener puternic, cu experienţă dovedită în tehnologie şi scalarea modelelor de tip SaaS, care să ne susţină transformarea şi care ne împărtăşeşte viziunea.", declară Andrei Trofin, CEO şi fondator ESX.

Startup-ul ESX a crescut exponenţial de la lansare, atât datorită oferirii unei experienţe foarte bune pentru utilizatori, cât şi multumită abilităţii companiei de a înţelege nevoia consumatorului de a se antrena inteligent, oferind acces la mai multe săli şi servicii, cu un singur abonament.

ESX are o comunitate actuală de 200.000 de membri în peste 100 de oraşe din România, iar utilizatorii platformei au avut deja acces de peste 3 milioane de ori la sălile partenere folosind aplicaţia.

Viziunea ESX: Acces la cea mai mare reţea de centre sportive din România, printr-o singură aplicaţie, tuturor celor care îşi doresc un stil de viaţă echilibrat şi sănătos.

,,Vom investi în creşterea portofoliului de parteneri astfel incât să ajungem la peste 700 de săli în reţea în următorii doi ani. Ne vom concentra pe îmbunătăţirea produsului şi pe consolidarea segmentului B2B, prin care companiile pot oferi deja abonamentul ESX ca beneficiu salarial pentru angajaţi. Aceste beneficii sunt acum deductibile, conform noilor reglementari legislative din România, oferind avantaje importante atât pentru companiile mari, cât şi pentru IMM-uri. Datorită noii legislaţii, angajatorii sunt încurajaţi să susţină nevoia angajaţilor de a face sport şi preocuparea pentru sănătate. Anul acesta ESX va lansa şi o platformă nouă de antrenori şi nutriţionişti, unde sunt deja înscrişi sute de experţi din România, iar anul următor vom lansa produse de nutriţie şi antrenamente personalizate bazate pe inteligenţă artificială. Misiunea noastră este de a îmbina tehnologia cu sportul, oferind o soluţie digitală eficientă şi uşor de utilizat celor care vor să aibă un stil de viaţă echilibrat şi sănătos", declară Andrei Trofin, fondatorul ESX.

Tranzacţia a fost asistată de casele de avocatură Andronic & Partners şi Schoenherr şi Asociaţii SCA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb