PNL a anulat marşul de protest care urma să aibă loc în Capitală

Alexandru Costea
Politică / 31 octombrie 2015

Şedinţa BPN al PSD a fost anulată

PNL a anunţat, astăzi, anularea marşului de protest programat să se desfăşoare de la ora 11:00 în Capitală, liberalii exprimând "adâncul regret" pentru tragedia care a avut loc ieri seară şi transmiţând condoleanţe familiilor îndoliate, potrivit unui comunicat remis azi redacţiei.

"Având în vedere tragedia petrecută în cursul serii de vineri, 30 octombrie 2015, în Capitală, organizarea marşului de protest anunţat a se desfăşura începând cu ora 11.00 (de la Piaţa Victoriei/sediul Guvernului la sediul Ministerului Afacerilor Interne) a fost anulată", a anunţat PNL.

Partidul Naţional Liberal "îşi exprimă adâncul regret pentru tragedia care a avut loc şi transmite condoleanţe familiilor îndoliate".

"Pentru a le fi alături celor răniţi, Partidul Naţional Liberal se alătură campaniei pentru donare de sânge în Capitală şi le recomandă tuturor membrilor şi simpatizanţilor care ar fi luat parte la acest marş să se îndrepte către centrele pentru donare de sânge", mai transmite Biroul de presă al PNL.

PNL anunţase ieri intenţia de a organiza, astăzi, o acţiune de protest în Bucureşti, pentru a cere demisia ministrului de Interne, Gabriel Oprea.

Şedinţa Biroului Permanent Naţional (BPN) al PSD, programată să aibă loc, la ora 11:00, la Vişeu de Sus, Maramureş, a fost anulată, conducerea formaţiunii luând această decizie în semn de solidaritate cu victimele tragediei petrecute ieri noapte în Bucureşti.

"În semn de solidaritate cu victimele tragediei petrecute azi-noapte în Bucureşti, conducerea Partidului Social Democrat a decis anularea şedinţei BPN, anunţată astăzi la ora 11:00, la Vişeu de Sus, Maramureş", a anunţat Biroul de Presă al PSD.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris pe Facebook că este alături de familiile celor care şi-au pierdut viaţa şi transmite compasiunea sa faţă de răniţi, precizând că este "un moment greu pentru noi toţi".

"În centrul Capitalei s-a petrecut o tragedie. Au murit oameni, au fost răniţi oameni. Tineri care au plecat de acasă să asculte muzică sunt la spital sau nu mai sunt deloc.E un eveniment trist pentru întreaga ţară, e un moment greu pentru noi toţi", a scris Dragnea pe Facebook.

Liderul PSD mai spune că este alături de familiile celor pierduţi şi îşi exprimă compasiunea faţa de cei răniţi. "Suferinţa lor ne afectează pe toţi. Îi asigur pe toţi cei care suferă că nu voi sta cu mâinile în sân. Voi face tot ceea ce depinde de mine pentru ca Guvernul şi celelalte autorităţi care au responsabilitatea salvarii oamenilor să acţioneze rapid şi eficient", mai spune Dragnea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb