PNL va depune moţiune împotrivia ministrului de Finanţe şi a ministrului Energiei

George Forcos
Politică / 30 octombrie 2017

PNL va depune moţiune împotrivia ministrului de Finanţe şi a ministrului Energiei

Grupul Parlamentar al PNL de la Senat va depune mâine o moţiune împotriva ministrului de Finanţe, Ionuţ Mişa, a anunţat astăzi Ludovic Orban, prin intermediul unui comunicat de presă.

De asemenea, Biroul Executiv al PNL a hotărât de principiu elaborarea în cursul săptămânii viitoare a unei moţiuni împotriva ministrului Energiei, Toma Petcu.

Potrivit comunicatului PNL, moţiunea împotriva ministrului Energiei vizează "dezastrul neimaginabil care există în domeniul energiei atât în ceea ce priveşte devalizarea companiilor din domeniu, în ceea ce priveşte reducere la maxim a cheltuielilor de investiţii şi de mentenanţă care pun în pericol reţelele principale de transport, atât pentru Transelectrica, cât şi pentru Transgaz, de asemenea lipsa completă de pregătire pentru iarnă şi mai ales derapajul grav în domeniul energiei care a dus la creşterea preţurilor la energie electrică, la gaz şi evident în iarna asta se va simţi şi creşterea extrem de mare a preţului la energia termică".

Tot astăzi, în cadrul Biroului Executiv al PNL, partidul s-a pronunţat în unanimitate împotriva iniţiativei de modificare a Legilor Justiţiei de către actuala guvernare.

În comunicatul PNL se precizează:"Este vorba de schimbare a modalităţii de numire a procurorilor şefi, este vorba de încălcarea autonomiei procurorului de caz prin acordarea dreptului procurorilor ierarhici superiori de a infirma şi pe alte motive decât pe motive de legalitate rezoluţiile şi deciziile procurorilor de caz. De asemenea am votat în unanimitate împotriva subordonării Inspecţiei Judiciare, Ministrului Justiţiei sau împotriva oricărei altei subordonări politice. De asemenea am votat împotriva înfiinţării aşa zisului Departament de Cercetare a Magistraţilor pentru eventuale fapte de corupţie care ar fi dorit să fie înfiinţat la nivelul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Repet, Biroul Executiv a votat în unanimitate împotriva acestor propuneri formulate de majoritatea guvernamentală şi vom respinge categoric aceste propuneri formulate de PSD".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9773
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5090
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2127
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8457
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.5709

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb