POKERSTARS: Rezultate remarcabile ale jucătorilor români de poker la turneele PokerStars din octombrie

S.B.
Miscellanea / 11 noiembrie 2022

Rezultate remarcabile ale jucătorilor români de poker la turneele PokerStars din octombrie

PokerStars a organizat o serie de turnee europene importante de poker live în luna octombrie, iar jucătorii români au avut o experienţă extraordinară şi rezultate pe măsură: Dănuţ Chişu, Andrei Spătaru, Alexandru Papazian, Alin Pandilică şi Iosif Spulber se numără printre câştigătorii evenimentelor.

Road to PSPC Bucharest, organizat de PokerStars în parteneriat cu Pokerfest, a avut loc în perioada 10-16 octombrie, 2022. Câştigătorul este Andrei Sorin Spătaru care şi-a adjudecat un Platinum Pass ce îl trimite direct în Bahamas. Andrei este din Bucureşti, iar din 2011 până în 2017 a jucat poker recreativ, în mare parte jocuri cash. În 2017 a început să joace poker la nivel profesionist. Spătaru a mai câştigat şi un Sunday Million şi va merge în Bahamas cu mentorul său, Soare Alexandru.

Printre câştigători se află şi Marian Cosmin Vintilă şi Cristian Marian Enache.

Cristian Marian Enache a cucerit primul trofeu al evenimentului PokerStars Road to PSPC Bucharest, la evenimentul secundar "Mini Cup", în timp ce Marian Cosmin Vintilă a câştigat al doilea eveniment secundar PokerStars Road to PSPC NLH Turbo Deepstack Knockout.

Turneul PokerStars European Poker Tour (EPT) s-a desfăşurat în perioada 18-29 octombrie la Hilton Park Lane. Cu EPT London, PokerStars a revenit în capitala britanică pentru prima oară în 8 ani.

Sala fremăta de emoţie încă de la primele mâini jucate la mese, dar nu putea fi decât un câştigător la fiecare dintre ele şi astfel masa finală a fost stabilită. Românii au avut o evoluţie deosebită, alături de campioni internaţionali.

Producătorul de filme Dănuţ Chişu a fost singurul român în finală şi a încheiat Main Event EPT London pe locul al cincilea, adjudecându-şi 175.250 GBP. Jucătorul român de poker Dănuţ Chişu a fost prezent în ultima zi a Main Event-ului EPT London, un turneu cu buy-in de 5.300 GBP şi fond de premii de 3.632.650 GBP, încheind competiţia pe locul al cincilea cu un premiu în valoare de 175.250 GBP. Chişu a intrat în finală pe locul al doilea, cu un stack de 5.025.000 jetoane.

La acelaşi eveniment, jucătorul român de poker Alexandru Papazian a obţinut un rezultat excelent la turneul European Poker Tour London, unde a câştigat turneul No Limit Hold'em - Six Handed de 2.100 GBP cu un premiu în valoare de 51.200 GBP.

Alin Pandilică a fost foarte aproape să câştige primul lui turneu major din carieră şi a încheiat pe locul al doilea la turneul Pot Limit Omaha cu buy-in de 5.200 GBP la EPT London şi un premiu de 50.200 GBP.

Iosif Spulber a câştigat turneul Platinum Pass Flipout care a avut loc sâmbătă dimineaţa (22 octombrie) la European Poker Tour (EPT) London. În vârstă de 32 de ani, inginerul software şi jucătorul amator de poker din România este şi membru al comunităţii Lex Veldhuis de pe Twitch şi a participat la Lex Live. "Pur şi simplu ador pokerul pe Twitch," a declarat. "Cred că are multe elemente care îl fac perfect pentru streaming. Este atât de dinamic, întreaga audienţă "investeşte' în deep runs, iar emoţia atunci când urmează să se întâmple ceva spectaculos este o nebunie."

De asemenea, jucătorii români Robert Macsim şi Stefan Ianuszewicz au obţinut rezultate fabuloase în cadrul turneului EPT London.

Stefan Ianuszewicz a reuşit să se claseze pe locul al 9-lea la turneul UKIPT High Roller şi a câştigat un premiu în valoare de 23.050 GBP, în timp ce Robert Macsim a condus cele două mese finale ale turneului Platinum Pass Mystery Bounty de 3.000 GBP asigurându-şi un premiu de 53.100 GBP.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb