POLONIA: Protestatarii nemulţumiţi de măsurile anti-COVID s-au luat la bătaie cu forţele de ordine

J.P.
Internaţional / 25 octombrie 2020

Protestatarii nemulţumiţi de măsurile anti-COVID s-au luat la bătaie cu forţele de ordine

Restricţiile impuse din cauza pandemiei au provocat violenţe în capitala Poloniei, unde mii de oameni au ieşit în stradă împotriva guvernului. Unii dintre ei s-au luat la bătaie cu forţele de ordine şi au ajuns în arest. Toate acestea chiar în ziua în care în Polonia au fost raportate peste 13.000 de noi infectări. Printre cei bolnavi este şi preşedintele ţării, care a anunţat că a intrat în autoizolare şi că se simte bine, conform Digi24.

Oamenii au ieşit în stradă nemulţumiţi de noile restricţii impuse de guvern. Au participat la proteste antreprenori, fani din fotbal şi oponenţi ai vaccinului împotriva Covid.

Protestatar: Sunt antreprenor şi în ultimele şapte luni nu mi-am putut conduce afacerea. Mulţi dintre colegii mei, şi ei tot antreprenori, au renunţat la afaceri şi au pierdut tot ce aveau.

Protestatar: E vorba pur şi simplu de un atac la adresa polonezilor şi cu asta basta! E un atac evident împotriva polonezilor din partea întregului guvern. Mulţi oameni spun că poţi dansa altădată, că poţi merge altădată la cinematograf, dar nu e vorba doar despre industria divertismentului, e vorba de nişte locuri de muncă.

Polonia este a 29-a ţară la numărul de cazuri de coronavirus: 241.000. Au fost peste 13.000 doar la ultima raportare pe 24 de ore, într-o zi neagră în care s-a înregistrat un număr record de decese: 179. Cu toate astea, oamenii sunt nemulţumiţi şi acuză Guvernul că blochează economia ţării. Protestele pot înmulţi numărul de cazuri în condiţiile în care mulţi participanţi nu purtau măşti.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Peste tot aceeași manevra de sărăcie și aducere a oamenilor în stare sa accepte apoi orice conditii: închiderea economica. Mai ales în domeniile unde marile concerne nu activează :divertisment real (restaurante, cinema, teatre,) care presupune socializare. Ni se baga pe gat varianta digitala(Netflix, etc) cu bonus asocializare. Polonezii (și nu numai ei) ieșiți în strada au dreptate. Este razboi împotriva noastră dus de guverne.

    1. Deja se condiționează libertățile umane și libera circulație în UE de acceptare buletinelor biometrice cu cip care sunt Semnul FIAREI fiind respinse de majoritatea populației

      Și ar trebui să le fie rușine. Măcar subalternilor, că șefilor clar nu le e.

    ca intotdeauna romanii sint ultimii care inteleg ce se intampla in jurul lor . de asta si respectul pe care ni-l arata altii . Polonia a fost prima care a luptat efectiv impotriva comunismului , alaturi de unguri in 56 .

    CULTUL CORONA-COVID-19 ....???

    SEAMĂNĂ CA 2 PICĂTURI CU CULTUL COMUNISMULUI : LA IMPLEMENTAREA ROMÂNII- S MAI HARNICI ... 

    1. E vorba de o noua religie

      Daca vei asculta radioul de stat românesc vei observa cum niste sectanți fac activism globalist- fara nici o jenă pe postul public de radio  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb