Ponta confirmă întâlnirea cu Blair: "Am vorbit despre ce crede el că este bine să fac"

A.C.
Politică / 5 decembrie 2014

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a confirmat că s-a întâlnit, azi, cu fostul prim-ministru britanic Tony Blair, precizând că a discutat despre situaţia actuală şi despre ce crede acesta că este bine ca el să facă în continuare, după alegerile prezidenţiale pierdute în faţa lui Klaus Iohannis, potrivit surselor din presă.

"Am discutat ce am discutat şi cu alţi oameni pe care-i consider prieteni din afara ţării, prim-miniştri sau foşti prim-miniştri: despre situaţia actuală şi despre ce cred ei că ar fi bine să fac. Am vorbit despre ce este de făcut în viitor, mă bazez pe oameni cu experienţă pentru a încerca să identific acele elemente care ţin de agenda 2015-2016", a spus Ponta.

Ultima întâlnire a celor doi a fost în octombrie anul trecut, tot la Bucureşti, după ce în vara aceluiaşi an cei doi au mâncat împreună la un restaurant din apropierea sediului PSD.

Şeful Guvernului declara atunci că a discutat cu Blair despre ce se va întâmpla în Europa şi că a primit multe sfaturi bune.

Ponta a adăugat că Tony Blair rămâne modelul său în politică, mai ales după câte sfaturi bune a primit din partea acestuia.

Tony Blair este în prezent emisar al Cvartetului (Rusia, Statele Unite, UE, ONU) pentru Orientul Mijlociu, fiind însărcinat de către secretarul de stat american John Kerry să elaboreze un plan economic pentru dezvoltarea turismului şi atragerea investiţiilor private în Cisiordania.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Ar fi interesant de stiut de catre contribuabilul roman daca dl.Tony Blair este consultant platit al domnului Victor Ponta.Daca Tony Blair are un asemenea statut,din ce surse i se platesc serviciile de consultant politic al prim-ministrului Guvernului Romaniei ?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb