Ponta, ironizat pe Wikipedia

A.C.
Miscellanea / 17 iulie 2014

Ponta, ironizat pe Wikipedia

Actualizare Wikipedia: "Victor-Viorel Copy Ponta"

Pagina de Wikipedia în engleză dedicată prim-ministrului a afişat o nouă ironie la adresa acestuia, de data aceasta făcând referire la cazul în care era acuzat de plagierea lucrării sale de doctorat.

La momentul publicării acestei actualizări, pagina a fost din nou modificată la varianta iniţială a informaţiilor.

Victor-Viorel "Fă, Doino" Ponta

O altă modificare a articolului face referire la modul în care Premierul s-a adresat ministrului delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Doina Pană, când acesta inspecta situaţia inundaţiilor din aprilie.

-----

Premierul Victor Ponta este un profesionist în datul ochilor peste cap, potrivit paginii Wikipedia în engleză dedicată acestuia.

Varianta în limba engleză a enciclopediei virtuale Wikipedia îl descrie pe Prim-ministrul Victor Ponta drept un profesionist în a da ochii peste cap, articolul făcând referire la ipostaza în care acesta se afla în momentul în care aude termenul MTO (obiectivele economice pe termen mediu), de la Preşedintele Băsescu.

"La scrierea articolelor din Wikipedia poate contribui oricine. Pentru a modifica articolele sau a adăuga altele noi nu este necesară nicio identificare a persoanelor şi nicio verificare a competenţei lor. În general, acest caracter liber al proiectului este privit cu suspiciune, întrucât este greu de imaginat că în urma unui astfel de proces neîngrădit se poate crea o lucrare enciclopedică de calitate", potrivit paginii Wikipedia.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Oricum VICTOR PONTA ESTE O CAMILA LANGA OAZA !

    1. Cat am vrea noi sa-i gasim o scuza : Nu se poate asa ceva la un prim ministru. Mai ales ca se stia clar despre ce este vorba la aceasta intalnire Iar raspunsul la intrebarea cu MTO ca vezi O S_O FACEM SI PE ACEASTA... pur si simplu ma daramat. Cred ca daca d-nul prim ministru ii cadea aceasta intrebare la BAC lua nota 2(doi) care se compunea din : 1 punct ca sa prezentat iar un punct ca a incercat sa zica ceva.

      Pai stimati alegatori ,va dati seama ce se intampla daca se intalnea d-nul prim ministru la Bruxell cu atatia ministri de finante etc....???? ce facea cu MTO -ul

      referitoare la Oltchim unde nici macar data la care a fost publicata hotrararea in jurnalul oficial al UE (mentionand 6 Martie in loc de 7 Martie), iar ce este mai important nu a precizat ca a fost admisa cererea DEBT to EQUITY SWAP (concluzia 2), dansul mentionand numai prima. Ce s-a intamplat mai tarziu pana la inceputul anului 2013 este cunoscut....

      parca asa a fost exprimarea :-)

    Rușine idioților care au murdărit Wikipedia. Niște prostovani care nu înțeleg valoarea unei enciclopedii. Mai bine ar dona niște bani pentru susținerea ei, nu ca panou de afișat murdării politice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb