Ponta, tot mai explicit în privinţa "politicii externe"

O.D.
Ziarul BURSA #Politică / 8 martie 2017

Ponta, tot mai explicit în privinţa "politicii externe"

Aflat în plină campanie de recucerire a electoratului, Victor Ponta devine tot mai nuanţat în ceea ce priveşte viziunea sa în materie de politică, internă şi externă. Criticat pe când era premier că nu este foarte pro-european şi că se plimbă mai mult în Asia şi Turcia, decât în Europa şi SUA, Ponta a negat vehement orice acuzaţie. Cu toate acestea Victor Ponta îşi exprimă deschis simpatia faţă de un anumit gen de politică, chiar dacă este convins că astfel de declaraţii vor da apă la moară contestatarilor săi.

Într-o postare pe contul său de Facebook, cu titlul "Bravo Ungaria - bravo Viktor Orban!", Ponta vine cu argumente în favoarea acestor simpatii: "Ştiu că o să fiu linşat de postaci şi propagandişti pentru ce am scris! Dar pentru oamenii care gândesc cu mintea lor prezint şi explicaţia - şi o să-mi daţi dreptate : 1. România a semnat încă din Noiembrie 2013 ( la nivel de Prim- Ministru ) acordul de principiu cu China General Nuclear Power Group pentru construirea reactoarelor 3 şi 4 la Cernavodă - 6 miliarde Euro cu finanţare INTEGRALĂ din China. În 9 Noiembrie 2015 ministrul Energiei Andrei Gerea finaliza şi parafa memorandumul cu firma din China! După care au venit tehnocraţii şi şi-au bătut joc de proiect - iar acum sincer nu am speranţe mai mari pe Energie cu noul Guvern. Aşa că să uităm de noi grupuri la Cernavodă. 2. Ungaria şi-a negociat în acest timp proiectul nuclear de la Paks cu finanţare şi tehnologie din Rusia ( piei Satana)! Şi acum au primit acordul Comisiei Europene/ se vor apuca de treabă şi vor produce energie ieftină pe care o vor vinde ...... aţi ghicit : României! 3. Noi am revenit în 2016 la planul din 2010-2011 de distrugere a producătorilor de energie pe cărbune: Hunedoara şi Oltenia ! Toată Transilvania va fi obligatoriu alimentată cu energie electrică produsă în Ungaria din tehnologia rusească! Super! Fac pariu că toţi cei care protestau să nu punem în pericol tara cu cianuri sau gaze de şist acum nu se vor mai strânge nici la Cluj nici la Sibiu - prietenul Soros o ştii de ce? Acum îmi daţi dreptate că merită felicitaţi şi Ungaria şi Viktor Orban?!?! Faptul că noi murim pe prostia noastră nu e treaba lor ! Iar Propaganda Securistă din România (cea care ne înjura că facem proiecte cu China) a mai obţinut o victorie - contra românilor bineînţeles! Ghinion! "

După cum se poate observa, deputatul PSD, Victor Ponta, îşi manifestă în mod constant neîncrederea în actualul guvern, principalul argument fiind acela că actualul cabinet nu este condus de la Palatul Victoria ci din biroul lui Liviu Dragnea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb