PREFECTUL CAPITALEI: "Cei care au instigat la violenţă trebuie să plătească"

J.P.
Miscellanea / 30 martie 2021

"Cei care au instigat la violenţă trebuie să plătească"

Cei care au instigat la violenţă trebuie să plătească, a afirmat prefectul Capitalei, Alin Stoica, după protestele care au avut loc în Bucureşti împotriva restricţiilor, relatează G4media.

"Cei care instiga la nerespectarea masurilor punand in pericol sanatatea romanilor, cei care instiga la violenta impotria organelor de ordine ale statului, cei carora le pasa mai mult de promovarea propriei imagini decat de interesul general al romanilor si al statului nu sunt patrioti", a scris Alin Stoica, marţi dimineaţă, pe Facebook.

De asemenea, prefectul Capitalei a mulţumit jandarmilor pentru calmul de care au dat dovadă şi tuturor celor care respectă măsurile de protecţie.

Luni a fost o nouă zi de proteste împotriva restricţiilor. Mii de români din marile oraşe au cerut eliminarea restricţiilor introduse în week-end-ul trecut. Printre manifestanţii paşnici şi-au făcut loc şi persoane violente, care au încercat să lovească jandarmii cu sticle ori petarde, cum a fost cazul în Piaţa Victoriei din Bucureşti. La Piteşti, mulţimea a scandat sloganuri xenofobe la adresa ungurilor, în timp ce la Bacău au scandat "Hoţii" şi "Asasinii" în faţa Spitalului Municipal.

Postarea integrală a prefectului Capitalei, Alin Stoica:

"Cei care au instigat la violenta trebuie sa plateasca.

Cei care instiga la nerespectarea masurilor punand in pericol sanatatea romanilor, cei care instiga la violenta impotria organelor de ordine ale statului, cei carora le pasa mai mult de promovarea propriei imagini decat de interesul general al romanilor si al statului nu sunt patrioti.

Sunt patrioti cei care au protejat statul de drept, cei care au refuzat sa raspunda la provocari pentru a nu pune in pericol oamenii care manifestau pasnic.

Ii felicit pe jandarmi atat pentru calmul de care au dat dovada si care a dus la protejarea cetatenilor pasnici, dar si pentru fermitatea si profesionalismul cu care au oprit violentele din aceasta noapte!

De asemenea, le multumesc tuturor celor care respecta masurile si care inteleg ca disconfortul creat de acestea este un pret mic pentru sanatatea si viata celor dragi".

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. dovediti ca masurile protejeaza sanatatea romanilor. unele da, altele nu. iar lumea protesteaza impotriva celor care sunt degeaba.

    1. Sa RADEM cu acest COMEDIANT care cica este PREFECTUL CAPITALEI.NETUNSULE,pai adevaratii INSTIGATORI sunteti chiar voi cei care conduceti azi Romania.Sunteti atat de HABARNISTI incat nu mai judecati cu capurile voastre ci va lasati condusi de um MUSLMAN,care iata ca a aju8ns chiar si SEFUL PNL,nu numai al Guvernului. Ia zi mai nea CAISA,dupa ce ati luat masurile ABERANTE cu inchiderea MAGAZINELOR ALIMENTARE la oar 18 si INCHIDEREA in CASE a ROMANILOR la ora 22,cine a produs aceasta DEZORDINE,nu cumva voi.?Adica ROMANII sunt niste PROSTI si pe deasupra si SARACI,asa cum un alt SPECIMEN fara GLAGORIE pe nume de CARAMITRU ii considera pe ROMANI,dupa ce TACSU s-a IMBOGATIT de pe urma REVOLUTIEI unde prin ACTIUNILE lui a dus la UCIDORA multor TINERI , si care a luat in STAPANIRE TEATRUL NATIONAL,cand talentul lui nu este decat la nivelul CALULUI dintr-o cunoscuta PIESA de TEATRU pe care el crede ca a interpretato magistral.Un alt SPECIMEN ca tine,este JIGARITUL CTP,un "ganditor",care este foarte aproape de un "erou" roman care zice ca la MAGLAVIT ,el,s-a intalnit cu dumnezeu.Si peste toti,TRONEAZA GASCA care formeaza actualul GUVERN,niste HABARNISTI,care cred ca ei sunt "SALVATORII de la PATRIA",ei,fiind insa,GROPARII ROMANIEI. Plecati pana nu este prea tarziu.!

    Aveți dreptate domnule prefect. Instigatorii trebuie să plătească. Rămâne să vedem dacă se va afla vreodată cine sunt acești instigatori la violență.Oamenii au voie să participe la proteste, fiecare din motivele pe care le are, reale sau închipuite, că așa este în democrație. Democrația, se știe foarte bine, se bazează pe respectarea legilor , bune sau mai puțin bune dar adoptate prin vot majoritar. Nemulțumiții în legătură cu unele prevederi de legi sau măsuri și dispoziții privind ordinea publică, inclusiv în domeniul extinderii infectărilor cu virusul Covit, au suficiente posibilități să se exprime în mod civilizat. Dacă golanii democrației românești nu înțeleg acest lucru,sau nu vor să-l înțeleagă, trebuie chemați la ordine. Este cutremurător să vezi cum 40-50 de indivizi ce se manifestă ca niște turbați pot ține în loc frontul a câtorva sute de jandarmi și polițiști. Nu sunt polițist și nu cunosc prevederile protocoalelor la diferite intervenții, dar după modul cu acționează, (probabil pentru a nu fi dați ulterior afară din serviciu !) aceste protocoale au mari neajunsuri. Faceți legi care să întărească autoritatea forțelor de ordine pentru a putea înlătura încă din fașă violențele la diferite manifestări publice. Regret că cetățenii care manifestă pașnic nu iau atitudine împotriva acestor derbedei care perturbă ori de câte ori au ocazia liniștea publică. Sugerez ca cei ce sunt reținuți pentru dezordinea din capitală de aseară să fie scoși sub pază să facă curățenie acolo unde și-au arătat vitejia.

    1. ''Democrația, se știe foarte bine, se bazează pe respectarea legilor, bune sau mai puțin bune dar adoptate prin vot majoritar''

      votul majoritar de care vorbesti este ''minoritar'' de ceva ani avem parlament ales doar de 30% din populatie,  

      restul de 70% nu merg la vot pentru ca nu au incredere in sistemul democratic de care vorbesti, pentru ei alesi sunt doar niste escroci

      in decembrie 89 ceausescu numea indivizi ce se manifestau tot turbați, golani, etc, pentru noi acum ei sunt eroi 

      Daca figurile de la proteste seamana cu cele de la revolutie inseamna ca esti dus . Adica spui tu , aceste gorile bine hranite , si baute , vor fi in viitor eroi ?

    CEI CARE AU INSTIGAT LA VIOLENTA SUNT GUVERNANTII PRIN DECIZIILE TAMPITE LUATE

    ...deci da, sa plateasca!  

    acest Zgabeartza Iftode al PNL-ului, risca s-o depaseasca in ridicol chiar pe mirobolanta Raluca Turcanu !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb