PREFECTUL CAPITALEI: "Medicii sunt pregătiţi pentru cel de-al patrulea val al pandemiei de COVID-19"

J.P.
Miscellanea / 30 iulie 2021

"Medicii sunt pregătiţi pentru cel de-al patrulea val al pandemiei de COVID-19"

Medicii sunt pregătiţi pentru cel de-al patrulea val al pandemiei de COVID-19, având inclusiv planuri pentru operaţionalizarea spitalelor, dacă este cazul, a declarat, vineri, prefectul Capitalei, Alin Stoica, conform Agerpres.

"Medicii sunt pregătiţi pentru valul patru, au planuri inclusiv pentru operaţionalizarea spitalelor, ne uităm chiar la simplificarea procedurilor de operaţionalizare, pentru că deocamdată doar 'Balş' este spital COVID şi ar mai fi nevoie, să spunem, în cazul în care va creşte foarte mult numărul de infectări să treacă în regim COVID anumite spitale şi birocraţia să fie cât mai simplificată şi vor exista din partea acestor specialişti propuneri către Ministerul Sănătăţii pe care noi le vom susţine", a afirmat Stoica.

În opinia sa, oamenii ar trebui să se vaccineze pentru că înţeleg care este importanţa şi sunt de acord cu procedura medicală, nu pentru un beneficiu material.

În ceea ce priveşte măsurile de relaxare care vor intra în vigoare de duminică, el a spus că acestea vizează în principal facilitarea accesului la diverse evenimente sau spaţii pentru cei care sunt vaccinaţi.

"Măsurile nu sunt de relaxare propriu-zisă, ci sunt măsuri care vizează, în principal, facilitarea accesului la diverse evenimente sau spaţii pentru cei care sunt vaccinaţi. Dacă citim cu atenţie Hotărârea de Guvern, vom vedea că sunt beneficii pentru cei care sunt vaccinaţi, mai degrabă", a explicat Alin Stoica.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Cu televizorul mintiti poporul! Rusine!

    O intrebare la Radio Erevan :Ascultatorii radiolui Erevan intreaba daca cei nevaccinati nu pot calatorii, cum se transmit noile tulpini ale Covid ? Raspunsul : se transmit,ca deobicei cum ati fost obisnuiti si pana acum,prin presa si televiziune !

    Toti sunt constransi de Poliția Secreta a Vaccinului si Sectei Covid să faca propaganda pentru valul 4! Busoi, imbatat de aerul Brusselului, ai să dai piept cu realitatea dura! Votantii te parasesc pentru ca militezi pentru vaccinarea obligatorie!

    1. Oamenii incep să-I urasca pe pro-Vax fortati!

      Trebuie retrase!

      Cele vechi sunt compromise si dictatoriale! Ceea ce dovedeste ca erau manipulate! De Papusari!

      Pentru actualul set de politicieni! Vaccinul e cumparat din banii cetatenilor! Pentru a-i saraci!

    & Ăsta care nu își cunoaște prerogativele funcție și limita competențelor și a calificării le spune la medici să se vaccineze, ca și ăla de e coordonatorul campaniei medicale și pare că nu știe că singurul care decide despre actul medical și are responsabilitatea deciziei medicale este medicul, ?

    Au pus ăștia avocați prin funcții că ăștia au exercițiul exercitării influenței în favoarea clienților, pe unii dintre ei ca să ia decizii despre restrângerea drepturilor și libertăților populației, ? Unii dintre ăștia reamintesc și de avocatul ăla ce era pus să îl apere pe Nicolae Ceaușescu în decembrie 1989 și îl acuza mai energic decât o făcea procurorul, ? 

    & Condamnarea lui Robert Roșu o avea ca și consecință și atragerea atenției și despre felul cum avocații își folosesc influența când exercită funcții publice, ?

    & Deci, bă, medicina este o profesie independentă în care medicul are responsabilitatea deciziei și a actului medical, ceea ce coordonatorul campaniei de vaccinare nu prea pare a ști, cine l-o fi numit și l-o fi calificat medic, ? Sunteți de părere ți că ăla de coordonează campania de vaccinare insistă să i se zică "medicul tutor medicilor" , ?

    Deci, dacă prefectul are stetoscop, tensiometru, parafă, halat de medic, etc,. la cabinetul de la prefectură, ? 

    & Ăsta n' avea clientelă ca avocat și s-a făcut politician, oracol, și vraci de COVID , coordonator și îndrumător de medici, ?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb