Premierul Ciucă: "Este nevoie de un proiect de lege"

I.A.
Politică / 25 aprilie 2023

Premierul Ciucă: "Este nevoie de un proiect de lege"

Premierul Nicolae Ciucă a declarat astăzi, despre cumulul pensie-salariu, că în urma discuţiilor din coaliţie s-a ajuns la concluzia că este nevoie de un proiect de lege, pentru că este vorba de limitarea unor drepturi şi libertăţi şi măsura ar fi neconstituţională, potrivit news.ro.

Premierul a afirmat astăzi la Iaşi: "Este nevoie de un proiect de lege, a fost discuţia aceasta, am analizat şi aseară, în coaliţie, este vorba de limitarea unor drepturi şi libertăţi".

Nicolae Ciucă a continuat: "Din toate perspectivele, la nivelul Guvernului nu putem să adoptăm o Ordonanţă de urgenţă pentru că efectiv este neconstituţională. Ca atare, orice demers în acest sens se va face printr-un proiect de lege, în Parlament".

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Mai oltene, ia pozitia de drepti si raporteaza ce "merite" ai avut (si mai e si constitutional!) ca sa primesti lunar 18000+ 17000 lei? Si usurel cu "luptele" din Kosovo, Afganistan,etc. ca acolo a fost bambilici pe langa Ucraina, de ex.!

    1. E corect ca poate nu le ajunge pensia si vor sa aiba dreptul sa munceasca. Dar nu tot la stat. SI pensie si bugetar, dubla povara pt buget. Sa poata sa mearga in sectorul privat, ca angajat, patron etc, fara sa piarda pensia. Desi e cam absurd pt ca pensie ar trebui sa iei ca esti prea surmenat la o anumita varsta si nu mai poti lucra. Dar hai de nevoie sa aiba dreptul sa se angajeze in sectorul privat fara a pierde pensia.

      Si apropo, la bugetari te angajezi NUMAI CU PILE. Sau spaga dar si atunci trebuie sa ai cui sa dai. Unde normal ca fostii bugetari cu pensii specilae gasesc locuri special pt ei. Deci la munca reala dc vor sa munceasca nu tot la mana-ntinsa. 

      Mai frate dar este prea simplu ca sa nu se poata.Dk tu stat,refuzi sa-l reangajezi pe prospatul pensionar,ce legea brizei marii incalci ? Pur si simplu-i spui ca nu ai nevoie de el.Este asta neconstitutional? Daca vrea sa munceasca musai,piata muncii este deschisa oricui.Doar sa vrea si Grivei in privat!!!

    Atata timp cat el beneficiaza de cumul, nu se va face nimic! Este la mintea cocosului...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb