Premierul Victor Ponta regretă că l-a făcut pe Elmar Brok nazist

Ziarul BURSA #Politică / 15 ianuarie 2014

Premierul Victor Ponta regretă că l-a făcut pe Elmar Brok nazist

Victor Ponta a discutat cu preşedintele Parlamentului European (PE) Martin Schulz, după ce acesta s-a arătat deranjat de recentele declaraţii ale premierului la adresa europarlamentarului german Elmar Brok.

"Aseară, am avut o discuţie cu domnul Martin Schulz, preşedintele Parlamentului European, care m-a sunat pentru a lămuri situaţia declanşată de declaraţiile parlamentarului Elmar Brok şi de reacţia noastră la ele. Am înţeles şi am toată încrederea, din ceea ce mi-a spus domnul Schulz, că declaraţia lui Elmar Brok a fost, nu ştiu, fie greşit înţeleasă, fie greşit tradusă în presa română şi că nu se referea la amprentarea tuturor românilor în Germania", a explicat Victor Ponta.

Domnia sa a continuat: "În aceste condiţii, evident că am spus că, dacă nu se referă şi nu vorbea domnul Brok de amprentarea românilor, atunci, şi reacţia mea este nefericită şi regret că am folosit un cuvânt, dacă acea situaţie nu exista".

Premierul l-a catalogat Elmar Brok că este "demagog, iresponsabil şi populist" şi că are o gândire "nazistă", ca urmare a declaraţiilor pe care europarlamentarul german le-a făcut cu privire la valul de emigranţi români care vot invada Europa, în următoarea perioadă.

Preşedintele Comisiei pentru Afaceri Externe a Parlamentului European, Elmar Brok (CDU), a mai precizat că imigranţii care vin în Germania doar pentru ajutoare ar trebui trimişi rapid în ţările de origine. "Imiganţii care vin în Germania doar pentru Hartz IV (ajutor de şomaj), alocaţia pentru copii şi asigurarea de sănătate trebuie trimişi rapid înapoi în ţările lor de origine. Pentru a preveni intrările multiple, ar trebui să ne gândim la luarea de amprente", a conchis Elmar Brok, citat de ziarul Bild.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Toata clasa politica europeana stie ca Victor Ponta primul ministru al Romaniei este un neocomunist plagiator mincinos si fricos ca un soricel dar nimeni nu la facut neocomunist plagiator mincinos si fricos si nici nu a sustinut contrariul. A lasat aceste lucruri la discretia presei, alegatorilor si nu in ultimul rand la faptele domnului Ponta ! In aceasta cursa discreta soricelul isi prinde cam des codita si nu invata nimic fiind posibil sa ramana prins in cursa !

    Vorbesti de funie in casa spanzuratului ! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb