Preşedintele ANOFM participă astăzi la reuniunea Consiliului de administraţie al Reţelei SPO din UE

D.I.
Miscellanea / 9 februarie 2018

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) va participa astăzi la reuniunea specială a Consiliului de administraţie al Reţelei SPO din UE, se arată într-un comunicat dat publictăţii.

Conform documentului, tema principală a reuniunii speciale este "Viitorul învăţării comparative - cel de-al treilea ciclu de evaluare".

Delegaţia ANOFM care participă la eveniment va fi condusă de Cristiana Barbu, preşedintele ANOFM.

La această reuniune vor fi prezenţi şefi ai Serviciilor Publice de Ocupare din statele membre UE, în calitatea lor de membri ai Consiliului de Administraţie al reţelei.

ANOFM menţionează că evenimentul este organizat de Serviciul Public de Ocupare flamand din Belgia, în data de 9 februarie la Bruxelles. Consiliul de Administraţie al Reţelei SPO din UE a adoptat, în anul 2015, cadrul tehnic de desfăşurare a procesului de analiză şi învăţare comparativă în cadrul Reţelei.

Potrivit sursei citate, acest instrument are rolul de a creşte performanţa, poate constitui o bază pentru modernizare şi poate furniza contribuţii pentru managementul strategic. Pentru a se asigura că acest proces are rezultate, a fost introdus un proces de supraveghere multilaterală, prin intermediul Consiliului de Administraţie al reţelei SPO. Astfel, în vederea evaluării, fiecare SPO este vizitat cel puţin o dată la doi ani de o echipă de experţi din alte SPO, membre ale reţelei. Evaluarea ANOFM, în cadrul primului ciclu de evaluare, s-a realizat în luna martie 2016.

"Considerăm că evaluările realizate în cadrul procesului de învăţare comparativă au identificat o serie de bune practici ale unor Servicii Publice de Ocupare (cum ar fi managementul performanţei, relaţia cu angajatorii, profilarea persoanelor în căutarea unui loc de muncă, utilizarea instrumentelor informatice şi dezvoltarea de servicii online etc), ce au fost preluate de România pentru modernizarea ANOFM", a declarat preşedintele ANOFM, Cristiana Barbu.

În cele din urmă, în comunicat se mai arată că activităţile de evaluare, analiză şi învăţare comparativă vor fi continuate anul acesta, vizita de evaluare a ANOFM, în cadrul celui de-al doilea ciclu, fiind planificată pentru începutul lunii aprilie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb