Preşedintele Iohannis participă mâine la festivităţile organizate de Ziua Marinei

G.B
Politică / 14 august 2021

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis participă, mâine, la festivităţile prilejuite de Ziua Marinei Române organizate în Portul Militar Constanţa, transmite Agerpres.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului va participa la aceste festivităţi începând cu ora 9:55.

Statul Major al Forţelor Navale organizează în oraşele Constanţa, Mangalia, Brăila, Tulcea şi Bucureşti o serie de activităţi dedicate Zilei Marinei Române, marcată pe 15 august, pentru o parte dintre acestea fiind permisă participarea publicului, cu respectarea măsurilor în vigoare pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Potrivit unui comunicat al MApN, patru nave militare româneşti şi o navă militară turcească vor ocupa dispozitivul fix din faţa clădirii Comandamentului Flotei de pe faleza din Constanţa. Acestea vor arbora, astăzi şi mâine, pavilionul, geacul şi marele pavoaz, iar seara vor aprinde pavoazul electric.

În cursul serii, Muzica Militară a Forţelor Navale va susţine un spectacol, între orele 19:00 şi 20:00, pe Faleza Cazinoului din Constanţa.

Ziua Recunoştinţei va fi marcată astăzi, când vor fi organizate ceremonii de depuneri coroane de flori la Constanţa, Mangalia, Brăila şi Tulcea, pentru a cinsti memoria eroilor marinari. Totodată, la Constanţa va fi organizată, în portul militar, o festivitate de acordare a unor embleme, plachete şi medalii personalului militar şi civil care a obţinut rezultate meritorii în procesul de instruire din ultimul an.

Tot astăzi, porturile militare Constanţa, Mangalia, Brăila şi Tulcea vor putea fi vizitate de public, în cadrul evenimentului "Ziua Porţilor Deschise", cu respectarea strictă a măsurilor de prevenire a infectării cu SARS-CoV-2.

Mâine, între 10:00 şi 11:00, în portul militar Constanţa va fi organizată o ceremonie în cadrul căreia va fi citit ordinul comun al miniştrilor Apărării Naţionale, Transporturilor şi Administraţiei şi Internelor, după care vor fi acordate drapelele de luptă Flotilei 56 Fregate "Contraamiral Horia Macellariu" şi Direcţiei Hidrografice Maritime "Comandor Alexandru Cătuneanu".

Navele aflate pe mare în dispozitivul din faţa clădirii Comandamentului Flotei vor defila pe traseul Constanţa - Midia şi retur, iar un elicopter IAR Puma, aeronave MIG-21 şi F-16 ale Forţelor Aeriene Române, aeronave "Typhoon" britanice şi un avion de cercetare P-8 american vor survola dispozitivul de nave şi portul militar Constanţa.

Ziua se va încheia cu retragerea cu torţe, la ora 20:30, pe traseul Cazino - Comandamentul Flotei - Piaţa Ovidiu şi cu un spectacol de artificii organizat de Primăria Municipiului Constanţa.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Preşedintele Iohannis participă azi la marsul homosexualilor si mâine la festivităţile organizate de Ziua Marinei

    CE BINE ÎȚI MERGE ȚIE. AI PUS UN PENAL CA TINE PRIN MINISTRU ODIOS ULE MONSTRU. DE CE NU I CERI IMPERATIV DEMISIA CUM FACE AI CU PONTA ȘI CU VIORICA DANCILA. TE FACI CA NU ȘTII NIMIC ȘI NU TE INTERESEAZĂ. AI PRIMIT ÎN PLIC SA ÎL ȚII MAI DEPARTE PRIM MINISTRU CARE ÎMPREUNĂ ATI FĂCUT JOCURILE GAY LOR DE LA BRUXELLES ȘI ATI ÎNGROPAT TARA ÎN DATORII. DE CE NU IEȘI PUBLIC ȘI SA EXPLICI ROMANILOR NUMIREA LUI DE 2 ORI PRIM MINISTRU. CREZI CA DE RELELE CARE NI LE FACI NU VEI DA VREODATĂ SOCOTEALA. SĂRACUL MULT BINE PUTIN RĂU AȘTEAPTĂ.

    Domnule Iohannis te rog sa ii ceri demisia betivului de Catu maine la Constanta... Gata asa ceva nu mai poate continua... Demisia lui Catu urgent....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb