PREŞEDINTELE PNL SECTOR 5: "Este nevoie de un preşedinte care să aibă o viziune clară pentru partid, care să ne conducă spre câştigarea alegerilor în 2024"

G.D
Politică / 1 aprilie 2022

Dan Meran, Preşedinte PNL Sector 5 (Sursa foto: www.facebook.com/ Dan Ştefan Meran)

Dan Meran, Preşedinte PNL Sector 5 (Sursa foto: www.facebook.com/ Dan Ştefan Meran)

Filiala PNL Sector 5 a votat, în unanimitate, pentru organizarea unui congres extraordinar al PNL, se arată într-o postare a organizaţiei. "Este nevoie de un preşedinte care să aibă o viziune clară pentru partid, care să ne conducă spre câştigarea alegerilor în 2024", a afirmat Dan Meran, preşedintele PNL Sector 5, relatează News.ro.

"Partidul Naţional Liberal, filiala Sector 5, a votat în această seară, în unanimitate, pentru organizarea unui congres extraordinar al PNL. Întruniţi în şedinţă extraordinară, membrii PNL Sector 5 au acordat preşedintelui Dan Meran mandat să voteze întrunirea Consiliului Naţional al PNL pentru convocarea unui congres extraordinar, în vederea alegerii unui nou preşedinte", se arată în postare.

"Este nevoie de un preşedinte care să aibă o viziune clară pentru partid, care să ne conducă spre câştigarea alegerilor în 2024, care să se bucure de o cotă de încredere ridicată, nu doar în rândul membrilor PNL, ci şi în rândul tuturor românilor. Pentru acest motiv, Filiala PNL Sector 5 a considerat că este necesară o schimbare la nivelul conducerii partidului, încredinţându-mi în această seară mandat pentru a solicita declanşarea alegerilor în PNL." a declarat Dan Meran, preşedintele PNL Sector 5.

Liderii PNL au discutat, ieri, la Vila Lac, cu preşedintele partidului, Florin Cîţu, care le-a transmis că nu demisionează din funcţie. Astăzi are loc o şedinţă Bex iar duminică va avea loc Consiliul Naţional, forul care va convoca Congresul extraordinar al partidului, pe 10 aprilie, au precizat surse liberale pentru News.ro.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. E nevoie de un presedinte care sa aiba o viziune clara pentru Romania, inteligent, tenace si mai ales integru!

    Domnul Meran,de ce nu ati deschis ochii acum sase luni.Ati luat lumina de la cotroceni si se dovedeste ca bateria este contrafacuta.Ce hazlii sunteti.Un partid aproape in unanimitate a luat plasa.

    Dupa saracirea si jecmanirea populatiei practicata de voi si camarila voastra si tinerea in brate a Ministrului Energiei cel mai nociv din istorie, aveti o singura sansa sa dispareti pentru toteauna si sa il luati si pe tovarasii vostri de la PSD si UDMR. Ne-ati ruinat RCA 100-300%, energie electrica 100-200%, avem resurse dar ati inchis termocentralele pe carbune, gaz 600-1000% avem resurse dar le-am dat la altii pe gratis, asa cum dam gazele din Marea Neagra pe gratis, noi platim preturi astronomice si voi il exportati pe gratis, dar trageti pe popor, ulei avem productie dar pretul este de 2-3 ori mai mare, nu-i asa pentru ca suntem producatori, motorina si benzina pretul cu 100% mai mare, altii au plafonat la 6,20 lei, de exemplu Ungaria fara o molecula de petrol, la noi Petrom scoate barilul cu 13 dolari si il da cu peste 100 de dolari barilul, nu-i asa ca avem resurse, dar nu mai sunt ale noastre sunt ale austriecilor, mancarea, painea totul s-a scumpit cu 50% suntem producatori, nu-i asa ca ne jecmanesc, materiale de constructii cu 100-300% si altele si altele etc. Platim benzina si motorina la acelasi preturi ca la austrieci sau mai scump nu-i asa ei au petrol, am ajuns cu preturile ca in Germania si salarii de mizerie ca in colonie, nu-i asa ca suntem colonie. Invatamantul este praf, o infirmiera si o asistenta au de 2-3 ori salariul ca un profesor, sa nu vorbim de medici care au salariu de 10 ori mai mare ca un profesor, nu-i asa ca cei ce ne coduc ne vor prosti. Ce mai ierarhie de stat, nu exista asa ceva in UE, doar in colonie. Asta ne-a adus camarila PNL, PSD si UDMR, tradatori, hoti si mafioti.

    niste hoti si mincinosi toti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb