Preşedintele PSD a explicat, parţial, decizia de a renunţa la "candidatul" Cârstoiu

O.D.
Ziarul BURSA #Politică / 24 aprilie

Cătălin Cîrstoiu (sursa foto: facebook / PartidulSocialDemocrat)

Cătălin Cîrstoiu (sursa foto: facebook / PartidulSocialDemocrat)

English Version

Multe decizii politice rămân fără explicaţii pentru publicul larg, ceea ce creeaza adesea adevărate prăpastii între votanţi şi cei care solicită votul. Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a încercat să ofere explicaţii parţiale pentru renunţarea la candidatura medicului Cârstoiu. Ciolacu afirmă că decizia ca PSD şi PNL să meargă cu propriii candidaţi la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluţia corectă pentru bucureştenii condamnaţi de patru ani la frig, mizerie, poluare şi trafic blocat. Potrivit lui Ciolacu, Bucureştiul are nevoie de un om care ştie administraţie şi este capabil să aranjeze încă din prima zi de mandat "lucrurile lăsate vraişte" de actualul edil: "Decizia ca PSD şi PNL să meargă cu propriii candidaţi la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluţia corectă pentru bucureştenii condamnaţi de patru ani la frig, mizerie, poluare şi trafic blocat care, în loc de soluţii, aveau de ales acum doar între incompetenţă şi circ. Bucureştiul are nevoie de un om care ştie administraţie şi este capabil să aranjeze încă din prima zi de mandat lucrurile lăsate vraişte de Nicuşor Dan. Iar aceasta nu putea fi decât Gabriela Firea, preşedintele organizaţiei PSD Bucureşti. Este cea mai bună alegere pentru bucureştenii care îşi doresc mai puţin spectacol, dar mai multe soluţii la problemele zilnice cu care se confruntă. Îi mulţumesc domnului doctor Cîrstoiu pentru tot efortul depus în această perioadă. De astăzi, dansul în doi s-a terminat! De astăzi, bucureştenii chiar au ce alege! Succes, Gabi!".

PSD şi PNL au decis să candideze separat la Primăria Capitalei, renunţând astfel la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu după 14 ore de negocieri. Ca urmare a acestei decizii, Gabriela Firea şi Sebastian Burduja revin în poziţiile de candidaţi pentru Primăria Generală, cei doi anunţându-şi, anterior desemnării lui Cîrstoiu, intenţia de a candida.

Ce nu explică Marcel Ciolacu este de ce nu a făcut această nominalizare din primul moment, dacă tot are atât de multă încredere în fostul primar general.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Pai, atât i-a dus mintea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb